Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

CadyBarz: Rapworkshop door MC JR

15-11woensdag

19:00Deur open

19:00Aanvang

Gratis

Open Mic

HÉT PLATFORM VOOR RAPTALENT IN CAPELLE WAAR JIJ JOUW BARS KUNT SPITTEN EN JE FLOWS EN PUNCHLINES KUNT UPGRADEN! DOE MEE AAN DE WORKSHOP EN OPEN MIC EN BATTLE VOOR JE EIGEN VIDEO. CAPSLOC PROMOOT JOUW VIDEO VIA SOCIAL MEDIA.

19.00 - 20.00 uur - workshop door MC JR
20.00 - 21.00 uur - open mic/pak de mic, show your skills, have some fun

Hosted by: Teddyjuice Koeiman
DJ: Dj Raw Kehn

MC JR
Muziek maken zit in het bloed en is een levenslange passie. Van piano spelen tot aan playbackshows(als kind) en de theater Hofplein toneelopleiding. Muziek heeft altijd een belangrijke rol gehad. Lid geweest van de voormalige Papendrechtse rapformatie ANONIEM. In 2011 deed mee aan de H.E.L.D.E.R.H.E.I.D. bokaal en in 2012 stond hij in de finale van de Grote Prijs Van Zuid-Holland.

JR heeft o.a. voorprogrammas gedaan voor Opposites, Winne, Diggy Dex,Rosa Ana, Dio e.a. en heeft samen gewerkt met artiesten zoals Chief Kamachi, DJ Salesman, Risskant, Kleine, ADV, Grote Boze Neger, PSL en meer leden van EastGardenMusic. Zijn inspiratie haalde hij uit genres zoals Jazz, salsa en hiphop voornamelijk artiesten zoals M.O.P., Wu-tang, Mos Def en vele anderen.

YouTube

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Op zaterdag 4 november staan Orange Grove en Brainpower samen op het podium van CAPSLOC. Wil je dit niet missen? Koop dan hier je kaarten!