Cultuurpodium Capelle

Dag van de Popquiz: mei-editie

29-05woensdag

20:00Deur open

20:30Aanvang

Gratis

Event

Let op: maximaal 5 personen per team
Aanmelden met teamnaam via desiree@capsloc.nl
Deelname is gratis!

Omdat de Dag van de Popquiz op 27 december nog zó ver weg is, organiseren we dit jaar ook een mei-editie! Op 29 mei (de avond voor Hemelvaart) kun je meespelen aan een avondvullende popquiz, geïnspireerd op de rondes van de Popquiz Marathon, die op dezelfde avond in vijf steden in het land wordt georganiseerd. Nu kun je dus ook bij ons een graantje van de Popquiz Marathon meepikken!

Er zijn weer biertjes in overvloed, net te weinig zitplekken en de gezelligste fragmentjes van toen en nu, waar hard op meegezongen mag worden.. Stel een zo gevarieerd mogelijk team samen, haal je teamticket en COME OUT AND PLAY!

Nog wat praktische tips: zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en je bent verzekerd van een plek in het linkerrijtje. Waarmee niet gezegd is dat er voor mensen die in de jaren ’60 zijn blijven hangen geen eer te behalen valt, dus neem gerust je oude buurman mee!

Over de Dag van de Popquiz en de Popquiz Marathon
De laatste jaren is de populariteit van popquizzen flink gestegen en landelijk zijn er iedere week tientallen quizzen te spelen, gemaakt door puzzelende muziekliefhebbers. Jaarlijks struinen duizenden mensen stad en land af om in teamverband hun muziekkennis te testen. Om te laten zien hoe leuk een popquiz is en nóg meer mensen met popmuziek en -quizzen in aanraking te brengen, organiseert Rock ‘n’ Roll Highschool ieder jaar op 27 december de Dag van de Popquiz.

Vanaf 2010 organiseren zij ook de ieder jaar op de dag voor Hemelvaart de Popquiz Marathon en vieren dit jaar dus hun tienjarig jubileum. Om dat te vieren kan er op 29 mei 2019 (naast het evenement in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht) ook meegespeeld worden aan een speciale mei-editie van de Dag van de Popquiz.

*Rock 'n' Roll Highschool organiseert al meer dan vijftien jaar succesvol popquizzen voor o.a. Lowlands, Lezersfeest, IFFR, Eurosonic Noorderslag. Daarnaast is ze organisator van de Popquiz Marathon en Dag van de Popquiz.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws