Cultuurpodium Capelle

sPEAK

09-02dinsdag

20:00Deur open

20:30Aanvang

Gratis

Schrijverscafé

Komt dat horen en verwen je oren!
sPEAK is bedoeld voor schrijvers, dichters, songwriters, spokenwordperformers, luisteraars en lezers. Entree is gratis.

Verwacht in de eerste ronde: performances, boekpresentaties, storytelling, songwriting, poeziŽ/poetry in het Nederlands en Engels (voordrachten in andere talen inclusief gegeven vertaling). Op de facebookpagina vind je voor elke aankomende editie het facebook-evenement, waar de sPEAkers van het eerste uur aangekondigd worden: https://www.facebook.com/CAPSLOCsPEAK/

Open mic (tweede ronde):
Teksten, gedichten, songteksten, spoken word, performances, het kan allemaal - zolang het optreden in maximaal vijf minuten past. Aanmelden voor de open mic kan alleen op de avond zelf, van 19.45 tot 20.00.
De intekenlijst heeft tot doel de 10/15 podiumplaatsen eerlijk te verdelen over verschillende disciplines, zodat er in de tweede ronde evenredig plaats is voor poŽzie, spoken word, songwriters, boekpresentaties en kort proza.
Er is ook een (vip)podiumplaats gereserveerd voor een organisator/vertegenwoordiger van een ander podium voor de woordkunst, ter promotie en scouting. Dat mag een nieuw of bestaand podium zijn, van binnen of buiten de regio. GeÔnteresseerde organisators mailen naar speak-at-capsloc.nl.

sPEAK xL:
Met de maandelijkse edities werkt sPEAK toe naar halfjaarlijks literair evenement sPEAK xL, op CAPSLOCs main stage. De zaalcapaciteit voor xL-publiek is 340 personen.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Schrijvers, columnisten, rappers, songwriters, graffiti artiesten, liefhebbers opgelet! Woordvoerders, woordenschatten en woordenzifters van alle woordculturen en met alle woordaccenten komen bij elkaar en maken samen woordenwolken en woordstromen. Ze spreken wartaal, straattaal, lichaamstaal en soms hun moedertaal, maar ze houden allemaal van de breedste zin van het woord. Meedoen of komen luisteren? Entree en deelname is gratis!

Nieuws