Cultuurpodium Capelle

>> Talenthouse Capelle

sPEAK meets Carina

10-11vrijdag

19:30Deur open

20:00Aanvang

Gratis

Schrijverscafé

Komt dat horen en verwen je oren!
sPEAK is bedoeld voor schrijvers, dichters, songwriters, spokenwordperformers, luisteraars en lezers. Entree is gratis.

We introduceren met deze editie Carina Fernandes als jullie lieftallige host. Ze zal haar muzikale, met woorden smedende familie meenemen. Bereid je voor op een avond waar liefde de boventoon voert. Laten we de zon naar binnen halen vanavond.

Verwacht in de eerste ronde: performances, boekpresentaties, storytelling, songwriting, poeziŽ/poetry in het Nederlands en Engels (voordrachten in andere talen inclusief gegeven vertaling). Op de facebookpagina vind je voor elke aankomende editie het facebook-evenement, waar de sPEAkers van het eerste uur aangekondigd worden: https://www.facebook.com/CAPSLOCsPEAK/

Open mic (tweede ronde):
Teksten, gedichten, songteksten, spoken word, performances, het kan allemaal - zolang het optreden in maximaal vijf minuten past. Aanmelden voor de open mic kan alleen op de avond zelf, van 19.45 tot 20.00.
De intekenlijst heeft tot doel de 10/15 podiumplaatsen eerlijk te verdelen over verschillende disciplines, zodat er in de tweede ronde evenredig plaats is voor poŽzie, spoken word, songwriters, boekpresentaties en kort proza.
Er is ook een (vip)podiumplaats gereserveerd voor een organisator/vertegenwoordiger van een ander podium voor de woordkunst, ter promotie en scouting. Dat mag een nieuw of bestaand podium zijn, van binnen of buiten de regio. GeÔnteresseerde organisators mailen naar speak-at-capsloc.nl.

sPEAK xL:
Met de maandelijkse edities werkt sPEAK toe naar halfjaarlijks literair evenement sPEAK xL, op CAPSLOCs main stage. De zaalcapaciteit voor xL-publiek is 340 personen.

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@capsloc.nl
Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel
010 - 258 78 50
info@talenthousecapsloc.nl

UITGELICHT

Get ready! Een van Nederlands grootste export producten en een van de beste eclectic-dj’s van Europa draaien de hele avond back to back! BIGGI, Irwan en MC Elton Jonathan zorgen gegarandeerd voor een keihard feestje en brengen Nederlandse house tot een hoogtepunt in ons eigen Capelle.