Capsloc Header draw-club-rotterdam-there-be-dragons

Draw Club Rotterdam – There Be Dragons

Terug naar overzicht

Draw Club Rotterdam is een open groep die draait om tekenen. Iedereen die tekent is er welkom, of je nu traditioneel of digitaal werkt. De groep bestaat onder anderen uit mensen die door leden zijn uitgenodigd, of mensen die geïnteresseerd zijn geraakt door posts op social media.

Naast tekenen speelt een groot deel van de club Dungeons & Dragons, het bekende en populaire ’tabletop’ fantasy rollenspel. Initiatiefnemers Vikash en Feroz hebben als The Artist Guild in CAPSLOC een D&D evenement georganiseerd, waarbij andere leden ook nauw betrokken waren. Zo was Draw Club lid Carmen één van de DM’s.

https://youtu.be/KFwpfiNC0RE

Dungeons & Dragons (D&D) was daarom natuurlijk hét onderwerp voor een muurschildering in CAPSLOC in het kader van CAPS Art. Zo ontstond ‘There Be Dragons’ een epische muurschildering die de D&D avonturen van deze groep indrukwekkend vastlegt. De intentie was om het project in groepsverband te realiseren, dus tijdens brainstormsessies, ontwerpen en wijzigingen werd er zoveel mogelijk overlegd en gestemd. Niemand in de groep had veel ervaring met het maken van een muurschildering, maar bij elke uitdaging was er wel iemand die met een creatieve oplossing kwam. Er is trouwens geen sessie geweest waarbij er niet is gelachen!

De Corona crisis bracht helaas wat vertraging in het project, maar uiteindelijk heeft Draw Club Rotterdam de muurschildering succesvol in groepsverband kunnen voltooien.

Wil je meer weten over Draw Club Rotterdam? Je kunt ze volgen en contacten via social media: https://www.facebook.com/drawclubrotterdam/

CAPS ART OPROEP!

Ben jij kunstenaar? Get in touch! Onze muren zijn beschikbaar voor kunstenaars uit de regio, van elk niveau. We willen je graag de ruimte bieden om je verder te ontwikkelen, creatief, technisch of op andere manieren. Wij betalen het materiaal voor jouw werk in CAPSLOC. We promoten je via onze kanalen én je komt op onze online ‘Wall of Fame’, met een korte ‘making of’ video. De kunst maakt na minimaal een jaar plaats voor een nieuwe kunstenaar. Stuur je bio/portfolio naar daniel@capsloc.nl als je interesse hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *