Capsloc Header annie-wine-crashing-bats-the-frontiers

Annie Wine + The Frontiers + Crashing Bats

capsloc
Concert

zaterdag 19 februari

Deur: 20:00 Start: 20:30 2022-02-19 20:30:00

Voorverkoop: €10,00 Deurverkoop: €12,50

Koop Tickets
  • Indie(rock)
  • Rock

Drie regionale, eigenzinnige jonge bands laten je de uitersten van het rock genre horen en voelen! Ruig, melodieus, groovy en psychedelisch: een rock’n raw line up die CAPSLOC op haar grondvesten laat trillen.

Annie Wine

Annie Wine geeft een verfrissende kijk op old time muziek maken, beïnvloed door de gouden jaren van de muziek. Invloeden uit funk, blues, hardrock en een paar snufjes psychedelische rock zijn zeker terug te vinden in hun nummers.

Op het podium zie je een groep vrienden met als gemeenschappelijke doel: plezier delen. Met hun gitaren en een fles wijn, staan ze garant voor een goeie tijd! Van scheurende gitaren die door soundscapes golven, tot suikerzoete harmonieën terwijl de grond trilt met groovy baslijnen. Annie Wine probeert iedereen mee te nemen op een steeds veranderende sonische reis.

De band is opgericht in het najaar van 2018 in Rotterdam met leadzanger en gitarist Hugo Ferrero, gitarist Alwin van de Bree, drummer Fabia Pons en bassist Geert van Venrooij.

Any place, any time, any where, Annie Wine!

Spotify

Instagram

Facebook

Crashing Bats

Crashing Bats is een 4 koppige rockband die schreeuwt naar meer. Met ingrediënten uit verschillende muzikale richtingen creëren ze een sound die vooral gekenmerkt wordt door een stevige basis van rauwe bas en woeste drums, vieze distorted gitaren, en melodische zanglijnen die daarboven zweven. Toch zijn geen twee nummers hetzelfde – van dikke muren van geluid tot catchy songs waar je op kunt meespringen.

Vanuit hun basis in Den Haag proberen ze de Nederlandse podia één voor één te veroveren.

Facebook

Instagram

Spotify

The Frontiers

‘We are the fucking frontiers, so the limits will be reached’ Dit citaat uit hun nummer ‘Barrier Breached’ is iets wat The Frontiers zeker waarmaken. De rockers uit Spijkenisse en omstreken doen dan ook niets liever dan keiharde muziek maken.

De band bestaat uit brutale frontman, bassist en zanger Tim van den Bogaerdt, snelle lead- gitarist Thijs van der Sluijs, raggende slaggitarist Romano Romeo en stampende drummer Wouter Michawitz.

The Frontiers zijn geïnspireerd door bands als Foo Fighters, Metallica, Motörhead, Iron Maiden, Airbourne en AC/DC. De band laat zich bij het schrijven van de nummers niet tegenhouden door de afbakeningen van genres. De muziek van de band is een mix van Hard Rock, Heavy Metal, Thrash Metal en Punk. The Frontiers staan bekend om hun knallende live act waarin ze graag een feestje bouwen. De jongens grappen vaak onderling dat hun muziek het best zou passen binnen het genre “Heavy Rock ‘n’ Roll”.

Altijd klaar om te spelen, blazen de mannen van The Frontiers iedereen ondersteboven. Oordoppen worden aangeraden, want het volume gaat op elf en het dak gaat eraf!

Spotify

Facebook

Instagram

Dit concert zal plaatsvinden onder de dan geldende corona- en veiligheidsmaatregelen.

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps