BlackRockStar

Workshop

woensdag 22 juli

Deur: 20:00 Start: 20:00 20:00:00

Voorverkoop: €0,00 Deurverkoop: €0,00

Gratis
  • Singer-songwriter

Om artiesten en talent in deze moeilijke tijd een extra boost te geven, organiseert CAPSLOC onder de naam CAPS YOUR SKILLS online workshops en trainingen.

BlackRockStar, alias Rapper, Schrijver en Talent-Coach Rivelino Rigters, speelde onlangs nog een CAPSLOCKED Session (zie video hieronder) en geeft nu twee inspirerende workshops over songwriting. De workshops vinden plaats op Facebook.

Meer informatie volgt!

Over BlackRockStar
BlackRockStar is Rapper, Schrijver en Talent-Coach Rivelino Rigters. Vanaf zijn 14e begon hij met het schrijven van rapteksten geïnspireerd door groepen en artiesten als Public Enemy, Ice Cube en Michael Jackson.

Na flink wat jaren onder de vleugels van diverse groepen te hebben getoerd zoals Gospelboulevard en de Ronduit Praiseband vond hij het in 2002 tijd om zelf fulltime als artiest aan de slag te gaan. Hij bracht dat jaar zijn eerste single uit “Pull Yourself 2gether”, dat was geproduceerd door Evert Nieuwstede die heeft gewerkt met Billy Preston en Herman Brood. Een paar jaar later bracht hij een eigen EP uit genaamd “Takin’ up my chances” die op veel positieve recensies kon rekenen in het CCM circuit.

In 2006 richtte hij de LOUD Foundation op, een stichting waarmee hij jongeren helpt hun talenten te ontdekken om zo hun zelfvertrouwen te helpen vergroten door middel van workshops en talentontwikkeling. In 2006 kreeg hij ook een invitatie van World Vision om als muziekambassadeur naar Oeganda te gaan om op te treden en muziekworkshops te geven aan ex-kindsoldaten en hiv-wezen. Door middel van muziek hielp hij deze jongeren om hun gevoelens positief te uiten door middel van muziek. Dit was een inspirerende en levensveranderende ervaring die hem motiveerde nog meer uit het leven te halen als mens, artiest en ondernemer.

In de opeenvolgende jaren werd hij gekozen als Serious Talent op 3FM met zijn band RIVE en kreeg hij veel airplay op de radio. Ook werd zijn clip voor ‘Easy Lover’ veelvuldig afgespeeld op TMV/MTV en Exit. Hij won de Heineken Heidepop Award en nam deel aan het project ‘Getalenteerd’, geïnitieerd door het Ministerie van OC&W. Ook bracht hij samen met rapper Kamikaze succesvol het nummer “Samira Kom Terug” uit, dat veel shows en publiciteit opleverde op nationale tv en radio. Hierna volgde diverse tours door Europa met zijn band en verleende hij zijn medewerking aan diverse boeken waaronder de Straatbijbel, deel 2 en 3 en “God is niet wit”. Ook werkte hij mee aan het theaterstuk “David” dat in 5 steden voor uitverkochte theaters werd opgevoerd.

Op augustus 2015 bracht hij zijn eerste boek “Lifestyle” uit in samenwerking met Leonie de Beer en Arkmedia. Voor dit boek ontwikkelde hij een speciaal concert genaamd “Eat & Read” sessies waarmee hij langs jeugdgevangenissen, jongerencentra en buurtcentra gaat om in gesprek te gaan met jongeren, jongerenwerkers en ouders over uitdagende situaties waaronder seksualiteit, mindset, criminaliteit en leven met liefde en respect. Een groot gedeelte van 2016 bracht hij door op tournee langs diverse theaters en scholen met zijn theaterstuk, “The stories of a Blackrockstar”, gebaseerd is op zijn eigen leven.

Op 1 mei 2020 is het eerste hoofdstuk “Vriendschap” van zijn 3e boek “Bloedband” online uitgekomen op zijn website www.blackrockstar.com Bij ieder hoofdstuk, dat elke maand uitkomt, zit ook een speciale soundtrack. Al dan niet met videoclip, die te zien en te horen zijn op Spotify en Youtube.

De planning is dat het boek en album medio november/december 2020 fysiek uit zullen komen.
Beluister de track “Vang een kogel voor je op” op Spotify en bekijk de videoclip op Youtube

Links
Website
Youtube
Instagram
Spotify

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Contactgegevens
  • Pelikaanweg 3
  • Capelle aan den IJssel
  • 010 – 258 78 50
  • info@capsloc.nl
  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps