Capsloc Header blanko

BLANKO

capsloc
Concert

zaterdag 22 oktober

Deur: 20:00 Start: 20:30 2022-10-22 20:30:00

Voorverkoop: €7,50 Deurverkoop: €10,00

Koop Tickets
  • Rock
  • Indierock

BLANKO is een artiest, songwriter, producer en multi-instrumentalist die van begin tot eind zijn eigen muziek maakt: indie of alternatieve rock met gruizige rockgitaren, dwingende beats en hypnotiserende synthlijnen in het stramien van artiesten als Jack White, The Black Keys, Jett Rebel en The Killers.

‘Music by Blanko’ is het langverwachte debuutalbum van BLANKO, dat in februari 2022 uitkwam. Het album bevat nummers zoals ‘Ways of the world’ en ‘Wake up’ die je bij zenders als Kink, NPO Radio2 en Radio Veronica gehoord zou kunnen hebben. De songs op het album verklanken overwegend sterke emoties, uiteenlopend van onvoorwaardelijke liefde voor het (nacht)leven tot angst voor de verstikking van het alledaagse bestaan.

Blanko links: Facebook / Instagram

RUM FOR BREAKFAST is de verslavende mengelmoes van avontuur, vriendschap en een merkwaardig Panamees surfritueel…! Een project waarmee Machiel Scholten alle kanten van zijn kleurrijke karakter laat zien. Dit jaar brengt de band de eerste singles van hun debuutalbum uit: frisse popliedjes gecombineerd met melancholische indierock. Zeer geschikt voor liefhebbers van Tom Misch en The National.

Rum for Breakfast links: Facebook / Instagram

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps