Capsloc Header capelle-on-stage-showcases

CAPELLE ON STAGE SHOWCASES

capsloc
Concert

zondag 30 april

Deur: 19:15 Start: 19:30 2023-04-30 19:30:00

Gratis
  • Showcase Festival

Op zondag 30 april vinden de showcases plaats van het 2e Capelle On Stage showcase festival! Jonge Capelse talenten tussen de 10 en 18 jaar staan op het podium met muziek, dans, theater en kunst.

Pop- & Cultuurpodium CAPSLOC en partners Noes Fiolet Studio’s, Jongerentheater Quint, Walhallab, SKVR en Isala Theater geven jong Capels talent de kans om hun podium talent te ontdekken. Tijdens laagdrempelige workshops zijn de deelnemers aan de slag gegaan met hun eigen muziek, tekst, moves, of verhaal.

Alle deelnemers zijn vandaag de hoofdact! Zij delen het podium met de populaire Rotterdamse band KUZKO, die na afloop een spetterend concert zal geven. Het showcaseconcert is een kans om podiumervaring op te doen en op te treden voor een echt publiek, familie en vrienden! De avond wordt geopend door wethouder Rik van Woudenberg (Cultuur).

Capelle On Stage komt voort uit het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) voor het inhalen van corona gerelateerde onderwijsvertragingen bij kinderen en jongeren. De gemeente Capelle heeft geld beschikbaar gesteld waardoor in schooljaar 2021/ 2022 de eerste succesvolle editie plaats heeft kunnen vinden.

Ook een showcase geven?
Kom je uit Capelle, ben je tussen 10 en 18 jaar en wil jij ook graag een showcase geven? Inschrijven kan via de link hieronder. Je hoeft niet persé aan de workshops deelgenomen te hebben, maar dat helpt natuurlijk wel om het allerbeste uit je zelf te halen tijdens je showcase!

  • Om nog deel te nemen aan de gratis workshops: klik hier.
  • Aanmelden om een showcase te geven: Klik hier

Deadline om je aan te melden: 2 April.

Toegang voor het Showcase concert is gratis, reserveren hoeft niet.

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps