Capsloc Header capscore-nephylim-reformist-ntb

CAPSCORE: NEPHYLIM + REFORMIST + NTB

capsloc
Concert

zaterdag 27 mei

Deur: 20:00 Start: 20:30 2023-05-27 20:30:00

Voorverkoop: €7,50 Deurverkoop: €10,00

Koop Tickets
  • Metal

CAPS CORE presents: snoeiharde bands om je weekend eens even goed op z’n kop te zetten: Nephylim + Reformist. Door omstandigheden is Trust Us We’re Liars niet in staat om de spelen. Zodra we een waardige vervangende act hebben bevestigd, zullen we dit aankondigen!

Nephylim combineert hun passie voor Melodic Death metal met progressieve en melancholische melodieën. Reken op een unieke beleving voor het publiek. Met shows in 2022 op o.a. Wacken Open Air en Baroeg Open Air breekt de band door, met als hoogtepunten de winst van de Wacken Metal Battle NL en het behalen van de 4e plek op de Wacken International Finales 2022!

Links Instagram / Spotify

De Nederlandse metal helden van REFORMIST hoeven nauwelijks nog geïntroduceerd te worden, want ze maakten al eerder korte metten met het podium in CAPSLOC. Een moderne mix van metal met dikke grooves, atmosferische cleans, keiharde riffs en zang bezeten van emotie. Kortom, zware progressieve muziek die je naar de strot grijpt! Voor fans van Whitechapel, Novelists, Humanity’s Last Breath, Periphery en Meshuggah.

Links Instagram / Spotify

Tickets gaan weg voor €7,50 in de voorverkoop, ze kosten €10 aan de deur.

Bereikbaarheid
Vanuit Rotterdam centrum ben je met metrolijn C binnen 15 minuten bij station Capelle Centrum. CAPSLOC is 3 minuutjes lopen. Er is volop gratis parkeerplek voor de deur. Bij CAPSLOC kun je alleen betalen met PIN.

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps