Capsloc Header certain-animals-eelke

Certain Animals + Eelke

capsloc
Concert

zaterdag 5 maart

Deur: 20:00 Start: 20:30 2022-03-05 20:30:00

Voorverkoop: €7,50 Deurverkoop: €10,00

Koop Tickets
  • Indie(rock)
  • Rock

Certain Animals – ‘Hold On’-tour

De bandleden van Certain Animals hebben wel laten zien dat het doorzetters zijn. Het trio bracht in 2020 haar debuutplaat ‘Songs To Make You Move’ uit die lovende recensies kreeg in de landelijke en internationale muziekbladen. Ze tourden toen het qua maatregelen kon in Duitsland, zijn een graag geziene live-gast bij Leo Blokhuis op NPO Radio 2, kregen uitgebreide airplay op vrijwel alle Nederlandse zenders en Jan Douwe Kroeske wijdde een volledige 2 Meter Sessie aan hen op TV. Ondertussen werd ook nog eens druk geschreven en opgenomen in eigen studio. Geen live-optredens door Corona? Dan maar een nieuwe plaat!

De band brengt met hun ‘Hold On’-voorjaarstour een sfeer van liefde en vrijheid met zich mee, die net als haar muziek ouderwets aanvoelt, maar wel degelijk in het heden thuishoort. Verwacht intieme momenten, veel close harmony zang en muzikale uitbarstingen, geïnspireerd door hun muzikale helden zoals The Beatles, Electric Light Orchestra, Supertramp en The Kinks.

Maar ook hedendaagse invloeden als Tame Impala worden niet geschuwd. Certain Animals speelt werk van haar debuutplaat en veel nieuw materiaal van de tweede langspeler die dit jaar verwacht wordt en waar muziekminnend Nederland reikhalzend naar uitkijkt.

Certain Animals website

Eelke

DIY is het credo, omdat Eelke geen concessies doet aan sound en songs. Dit bracht de band al een en ander, waaronder airplay bij Leo Blokhuis op Radio 2 en KINK, en live optredens bij radio 1, 2 en 3FM. Op 1 maart 2019 maart bracht Eelke een EP uit in een uitverkocht Cinetol. In datzelfde jaar verzorgde Eelke onder andere het support van Indian Askin en Last Train. Dit voorjaar bracht hij weer een EP uit, genaamd ‘Mirror’, die werd opgepakt door radio 2, Radio 5 en KINK.

Musicmaker: ‘’Pakkende gitaarliedjes met een dosis diepgang… een uitstekende gitaarband voor een toekomstige editie van Eurosonic en/of Noorderslag’’

Eelke website

Dit concert zal plaatsvinden onder de dan geldende corona- en veiligheidsmaatregelen.

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps