Capsloc Header changing-tides

CHANGING TIDES

capsloc
Concert

zaterdag 3 december

Deur: 20:00 Start: 20:30 2022-12-03 20:30:00

Voorverkoop: €7,50 Deurverkoop: €10,00

Koop Tickets
  • Hardcore
  • Metal

CAPSCORE presents: een kneiterharde headbangin’ night met Changing Tides aangevuld met support acts Ann My Dice en Tigerknife!

Changing Tides
Headliner Changing Tides is een 5-koppige metalband uit het zuiden van Nederland. De band haalt zijn sound en invloeden voornamelijk uit het metalcore en deathcore genre. Door de combinatie van zware gitaarriffs, diepe breakdowns en mysterieuze (zang)orchestraties weten ze het publiek altijd luidkeels mee te laten zingen en in beweging te brengen.

Links Facebook / Instagram / Spotify

Ann My Dice
Door middel van woord en muziek uit de vierkoppige metalcore formatie Ann My Dice gevoelens en gedachten over sociale kwesties, bederf van de aarde, een vleugje liefde en alle aanverwante zaken. Met een levendige live act vertaalt Ann My Dice elk nummer uit hun repertoire naar een muzikale reis. Een avontuur waarin écht dingen worden gedaan. Vuisten vliegen de lucht in, hoofden vallen van de romp door het headbangen en moshpits barsten uit hun voegen. Drijf mee op het geluid en laat je leiden door de energie. Oh, en vergeet vooral niet je sokken op te hijsen!

Links Facebook / Instagram / Spotify

Tigerknife
TIGERKNIFE is een Rotterdamse hardcore-/metalband, opgericht in 2019. Groovy riffs en beukende breakdowns versterkt door herkenbare lyrics: een TIGERKNIFE show zit vol dynamiek en barst van de energie!

Links Facebook / Instagram / Spotify

Tickets voor Changing Tides, Ann My Dice en Tigerknife gaan weg voor €7,50 in de voorverkoop, ze kosten €10 aan de deur. CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (metrolijn C) en staat je auto gratis geparkeerd.

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps