Capsloc Header dag-van-de-popquiz

Dag van de Popquiz

capsloc
Event

woensdag 25 mei

Deur: 20:00 Start: 20:30 2022-05-25 20:30:00

Gratis
  • Popquiz

25 mei 2022 is de achtste editie van de Dag van de Popquiz!

Op "de dag voor Hemelvaart" kun je op tientallen locaties in het land meedoen aan een avondvullende popquiz (door de makers van de Popquiz Marathon)!

Er zijn weer biertjes in overvloed, net te weinig zitplekken en de gezelligste fragmentjes van toen en nu, waar hard op meegezongen mag worden. Stel een zo gevarieerd mogelijk team samen, schrijf je in en COME OUT AND PLAY!

Nog wat praktische tips: zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en je bent verzekerd van een plek in het linkerrijtje. Waarmee niet gezegd is dat er voor mensen die in de jaren ’60 zijn blijven hangen geen eer te behalen valt, dus neem gerust je oude buurman mee!

Over de Dag van de Popquiz en de Popquiz Marathon
De laatste jaren is de populariteit van popquizzen flink gestegen en landelijk zijn er iedere week tientallen quizzen te spelen, gemaakt door puzzelende muziekliefhebbers. Jaarlijks struinen duizenden mensen stad en land af om in teamverband hun muziekkennis te testen. Om te laten zien hoe leuk een popquiz is en nóg meer mensen met popmuziek en -quizzen in aanraking te brengen, organiseert Rock ‘n’ Roll Highschool ieder jaar de Dag van de Popquiz.

Rock ‘n’ Roll Highschool organiseert al meer dan twintig jaar succesvol popquizzen voor o.a. Lowlands, Lezersfeest, IFFR, Eurosonic Noorderslag. Daarnaast is ze organisator van de Popquiz Marathon en Dag van de Popquiz.

Aanvangstijd: 20.00 uur zaal open / 20.30 uur start quiz
Prijs: deelname is bij CAPSLOC gratis
Max. 5 personen/team

MEEDOEN?
Om deel te nemen stuur je een email met de naam van je team en het aantal deelnemers naar: info@capsloc.nl.

Oefen alvast met de oefenquiz hieronder!

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps