Capsloc Header groovin-monk-come-again

Groovin’ Monk + Come Again

capsloc
Event

zaterdag 2 oktober

Deur: 19:30 Start: 20:00 2021-10-02 20:00:00

Voorverkoop: €0,00 Deurverkoop: €0,00

Koop Tickets
  • Coverband

Deze avond staat in het teken van verbinding! We nodigen de oudere en jonge generaties uit om samen te komen genieten van muziek en eenzaamheid de deur uit te swingen. Je wordt vanavond ontvangen door jongeren van de Capelse Jongerenraad (CJR). Met dank aan Rotary Capelle voor het programma. Het wordt een onvergetelijke avond!

Groovin’ Monk

Groovin’ Monk speelt Sublime Jazz repertoir: Soul, Jazz en Funk van niveau in eigentijdse bewerkingen. Nummers van grootheden als Stevie Wonder, Gare du Nord, Amy Winehouse, Lisa Stansfield, Simply Red, Betty Wright, John Mayer, Spanky Wilson, Tania Maria, etc.

Come Again

Drie ervaren muzikanten met een (akoestische bas-) gitaren en één trommel. Plus 1,2 en 3 stemmige gezongen popliedjes speelt Come Again van de jaren 60 tot en met top 40 hits van heden ten dag. Trio Come Again heeft repertoire van de Beatles tot Van Dik Hout, Everly Brothers, Crowded House tot Acda de Munnik en zelfs de gezellige smartlappen worden niet overgeslagen.

Dit concert met zitplaatsen op 1,5 meter is coronaproof. Je hoeft hiervoor niet gevaccineerd of getest te zijn, wel gelden natuurlijk de bekende corona voorwaarden voor toegang.

Vervoer als u moeilijk ter been bent

Wilt u heel graag het concert bijwonen, maar is het lastig om zelfstandig naar het concert te komen vanwege lichamelijke of andere beperkingen? Stuur dan een email naar info@capsloc.nl, dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps