Ido + K3rn

Event

zaterdag 17 april

Deur: 20:15 Start: 20:30 2021-04-17 20:30:00

Voorverkoop: €5,00 Deurverkoop: €5,00

Koop Tickets
  • Hiphop

Online concert! Koop via de ticketlink je kaartje. Je ontvangt maximaal 15 minuten voor aanvang via email de streaming informatie.

Twee rappers met ieder een eigen verhaal, zijn helemaal klaar om je vanavond krachtige, pure Nederlandstalige woordkunst te brengen in een online concert.

Ido Hoogendoorn’s droom is om de absolute hip-hop top naar Nederland te brengen en een pioneer te zijn voor de volgende generatie rap. De stijl van de Woerdense rapper: melancholisch, intens, soms aan de duistere kant. Invloeden : Eminem, Kendrick lamar, Dr Dre. Verwacht veel intense, krachtige raps met de old-skool essentie van hip-hop gecombineerd met de moderne vibes van nu!

K3RN is een Nederlandstalige hip-hop artiest uit Capelle aan den IJssel die bekend staat om zijn inhoudelijke en pure teksten.

K3RN is homo en dat mag iedereen weten. In zijn nummer ‘Jouw Pijn’ zingt K3RN over zijn geaardheid. Van jongs af aan weet hij al dat hij homo is. Uit angst heeft hij zijn gevoelens lange tijd onderdrukt, bang voor de reacties van zijn omgeving. “Met dit nummer positioneer ik mij voor eens en altijd als homoseksuele rapper.” In ‘Op Slot’ geeft K3RN inzage in z’n (oude) leven en laat weten dat hij niet meer te stoppen is, ook al moet hij hier voor door gesloten deuren.

Links

K3RN Instagram
K3RN Youtube
K3RN Twitter
K3RN Spotify

Ido Instagram
Ido Facebook
Ido Spotify
Ido Youtube

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps