Capsloc Header jolene-lola-cedes-shalisa

JOLENE + LOLA CEDES + SHALISA

capsloc
Concert

zaterdag 4 februari

Deur: 20:00 Start: 20:30 2023-02-04 20:30:00

Voorverkoop: €10,00 Deurverkoop: €12,50

Koop Tickets
  • Pop
  • Alternative Pop

CAPSLOC presenteert drie jonge eigenzinnige zangeressen van eigen bodem, ieder met een eigen verhaal dat je raakt. Zorg dat je er bij bent vanavond!

JOLENE
Jolene is een emotionele fragiele songwriting machine die je meeneemt in haar eigen ‘’coming of age love story’’. Met haar Zweeds geïnspireerde elektronische pop songs laat ze je dansen, huilen en geliefd voelen. Samen met haar band vertaalt ze haar slaapkamer muziek naar sterke wereldwijd klinkende producties waar je veel elektrische gitaren, synthesizers, slimme verhalende teksten die je vooral laten dansen. geïnspireerd door artiesten als Tate McRae, Rhys en Dylan weet JOLENE je aandacht te trekken door haar catchy nummers en zuivere stem.

Voor fans van Tate McRae, Rhys, Dylan

Links: Instagram Spotify

LOLA CEDÈS
Lola Cedès (2002) is een singer-songwriter uit Zeist. Ze vertelt haar verhalen door in verbinding te staan met de natuur: het bos, een sterrennacht en de wisselende seizoenen zijn voorbeelden van inspiratie voor het schrijven van haar muziek. Samen met vaste producer Luc Hofstra schept ze verfijnde geluidskunstwerkjes bestaande uit subtiele elektronica à la Billie Eilish en London Grammar. Na haar studie aan de Nederlandse Pop Academie in Utrecht is Lola in 2021 Songwriting gaan studeren aan het Codarts Conservatorium te Rotterdam. Hier formeerde zij haar vijfkoppige band waarmee ze klaarstaat om haar droom waar te maken: met haar muziek door heel Nederland toeren. Op het podium is Lola helemaal zichzelf. Haar optredens zijn energiek en dansbaar en voelen als een plek waar ‘iedereen tot zijn kern komt, zijn of haar masker mag laat vallen.

Voor fans van Billie Eilish, London Grammar, Froukje, Eefje de Visser

Links: Instagram Spotify

SHALISA
Shalisa is een singer-songwriter met aanstekelijke, catchy pop nummers. Haar Nederlandse teksten zijn autobiografisch en goud eerlijk. Het eerste wapenfeit was de single ‘Karma’. Het heeft invloeden van Amerikaanse producties van The Weeknd en melodielijnen die weg hebben van Zweedse songwriting. Shalisa brengt een mix van commerciële en alternatieve pop samen en kiest voor haar eigen pad. Met haar nieuwe single ‘Bitterzoet’ die 25 november uitkomt zet ze haar eerste stap naar haar debuut EP. ‘Mijn aankomende EP gaat over het zoeken en vinden van jezelf, over vallen en weer opstaan, en dat je gewoon mag zijn, en niet in een hokje hoeft te passen. Dat veranderen mag, van binnen en van buiten. De songs die op de EP komen te staan zijn daarom ook allemaal een beetje anders en hebben allemaal een eigen verhaal. Daarom gaat de EP Alter Ego heten.’

Voor fans van The Weeknd, Zweedse songwriting.

Links: Instagram Spotify

Pop- & Cultuurpodium CAPSLOC / Capelle a/d IJssel
Datum: Zaterdag 4 februari
Tickets: VVK €10 / Deur: €12,50
Deuren: 20.00 uur
Start: 20.30 uur

Bereikbaarheid
Vanuit Rotterdam centrum ben je met metrolijn C binnen 15 minuten bij station Capelle Centrum. CAPSLOC is 3 minuutjes lopen. Er is volop gratis parkeerplek voor de deur.

Bij CAPSLOC kun je alleen betalen met PIN.

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps