Capsloc Header jordi-martin

Jordi Martin

capsloc
Concert

zaterdag 7 augustus

Deur: 20:15 Start: 20:30 2021-08-07 20:30:00

Voorverkoop: €10,00 Deurverkoop: €10,00

Koop Tickets
  • Pop
  • Singer-songwriter

Coronaproof live concert met zitplaatsen en duotickets. Een ticket is voor 2 zitplaatsen aan 1 tafel, dus geldig voor twee personen uit het zelfde huishouden. Kom je alleen? Dan heb je twee zitplaatsen tot je beschikking.

Jordi Martin

Het volgen van z’n hart en intuïtie werd al snel belangrijker nadat hij steeds vaker last had van een misplaatst gevoel tijdens zijn diverse optredens. Hierop begon de zoektocht naar hemzelf waarop hij zich begon te verdiepen in de menselijke psyche. Al snel ontwikkelde hij daarbij een passie voor de grote vragen des levens. Thema’s waar Jordi Martin over schrijft met verhalende empathische teksten en fluoriserende melodieën.

Jordi Martin is een ambitieuze en multi-getalenteerde muzikant. Hij is niet alleen virtuoos op z’n gitaar, maar zingt en speelt verschillende instrumenten die hij verwerkt in zijn eigen prachtige songs. Hij toerde al eerder met verschillende acts de hele wereld over maar besloot toch zijn eigen muziek na te streven en die met de wereld te delen.

Afgelopen maanden bracht hij zijn eerste songs uit afkomstig van zijn aankomende EP ‘Getting To Know Me’, en wist hij verschillende malen de ‘New Music Friday’ op Spotify te behalen. Ook was o.a. te gast bij Giel Beelen’s ochtendshow en Radio5 Volgspot.

Links

Facebook

Instagram

Youtube

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps