Capsloc Header kiss-the-frog

KISS THE FROG

capsloc
Concert

zaterdag 11 november

Deur: 20:00 Start: 20:30 2023-11-11 20:30:00

Voorverkoop: €10,00 Deurverkoop: €12,50

Koop Tickets
  • Soul
  • Funk

Kiss the Frog: celebrating the music of the Frog! Kiss the Frog bestaat uit 4 oud Frogleden en 5 Froglovers en is de voortzetting van The Frog (uit de 80ties). Wereldberoemd in Rotterdam en omstreken in begin jaren 80 en een enorme inspiratiebron voor een generatie jonge muzikanten uit Dordrecht en omstreken.

Vandaar de tribute van de gebroeders de Boer en van der Burgh. In de voorbereidingen naar het allereerste concert in Bibelot in 2019 haakten steeds meer oud-Frog-leden aan (6!) en zo werd de show uiteindelijk met 11 bandleden nergezet. Publiek helemaal happy, prima sfeer en een mooi feest! Kortom: veel te mooi om het maar bij één keer te houden! Er werd dan ook besloten om de samenwerking door te zetten om het repertoire van (Rickey&) the Frog live in ere te houden. Vandaar dat dit unieke project een vervolg heeft gekregen!

Een heerlijk programma, vol passie, groove en speelplezier met het beste van de albums van (Rickey&) the Frog: "Be kind to animals kiss a Frog", "Document", "Capricorn" en "The Lost Tracks".

Line up
Eelco de Boer, drums
Marco Dirne (Jaro Bellekom), basgitaar
Age Kat, gitaar
Frank de Boer, zang
Christine Punselie, zang
Inge Bonthond, zang
Marcellino Vishnudatt, keyboards
Rene van Hertum (Nils van Haften), sax
Marco Muusz, trompet

Kiss The Frog link: Facebook

Toegankelijkheid: dit is een sta concert, er zijn geen zitplaatsen beschikbaar. CAPSLOC is drempelloos, heeft een invalidentoilet en een mobiel pinapparaat. Even uitrusten? Dat kan in het café.

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps