Marvin Dee Band

Event

zaterdag 21 november

Deur: 19:30 Start: 20:00 20:00:00

Voorverkoop: €10,00 Deurverkoop: €10,00

Koop Tickets
  • Rock
  • Singer-songwriter

Yess! Marvin Dee komt naar CAPSLOC met de hele band! Pasgeleden speelde hij nog een CAPSLOCKED Sessie, maar nu dus weer echt live en met volle bezetting. Een avondje lekkere Americana met een poppy Nederlands randje. Let op: er zijn maar beperkt kaartjes beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent en mis het niet!

Bij CAPSLOC houden we ons aan de corona maatregelen, zodat onze events veilig zijn en blijven. Een ticket is voor 2 zitplaatsen aan 1 tafel, dus voor twee personen. Kom je alleen? Dan heb je twee zitplaatsen tot je beschikking. Mondkapjes: we verzoeken je om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en als je je binnen verplaatst. Geen mondkapje bij je? No worries, we got you covered met een mondkapje van ons! Lees meer over onze huisregels.

Over Marvin Dee Band
Marvin Dee Band is begonnen aan een nieuw hoofdstuk. Het nieuwe album kreeg de toepasselijke werktitel “Changes”, vernoemd naar een nummer welke uiteindelijk de selectie niet eens haalde, en toch de lading het beste dekt. 

In Nederland werd de band in 2019 o.a. uitgenodigd op Q Music, NPO Radio 1 en NPO Radio 5, en stond de band in de Aftershow van Dave Matthews Band in AFAS Live. Recensies van hun nieuwe album leverde de band lovende vergelijkingen op met o.a. John Hiatt, Marc Cohn, Jeff Buckley en Bruce Springsteen.

Deze bijzondere band leent uit alle genres en laat deze moeiteloos samenkomen tot een eigen geluid wat zich niet snel laat vergelijken. Art-Rock/Americana met een poppy Nederlands randje, vooral te herkennen aan de meerstemmige zangarrangementen. Liedjes vol dynamiek en dramatiek die de luisteraar meenemen op een avontuur waarvan de bestemming veelal onvoorspelbaar blijft.

Dit najaar hervat de band hun Akoestische Tour die door de Corona maatregelen werd afgelast/verplaatst. Tijdens deze shows worden de nummers gebracht in intieme, kleine arrangementen. Op 25 september verscheen de nieuwste single ‘Hungry’ samen met een cover van Walking in Memphis (Marc Cohn), geinspireerd door de Quarantine Sessions die de band opnam in thuis isolatie.

Links
website
Facebook
Twitter
youtube
Instagram

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps