OPEN – LAURA

Event

zaterdag 19 december

Deur: 19:30 Start: 20:00 20:00:00

Gratis
  • Pop

In het kader van de tentoonstelling ‘OPEN over depressiviteit’ organiseert CAPSLOC in de maand november concerten en teken workshops om extra aandacht te geven aan het bespreekbaar maken van depressiviteit. Hulp nodig? Klik hier

Eindelijk weer live concerten waar je bij kunt zijn!
Je kunt beperkt kaartjes kopen: 1 kaartje is voor twee zitplaatsen. Een kaartje is dus voor twee personen. Als je alleen komt heb je lekker de ruimte. Kom je met zijn tweeën: hou je dan aan de corona regels van de overheid. De bar is helaas wegens COVID maatregelen gesloten, neem GEEN eigen consumpties mee, dit is niet toegestaan. De concerten worden live gestreamed, dus vanuit thuis kijken kan ook… maarreh: nothing beats live! 😉

LAURA
Wat hebben Giel Beelen, Lil Kleine en Jake Reese met elkaar gemeen? Binnen luttele seconden vielen zij voor de charmes van ‘die flamboyante singer-songwriter met dat hoedje’.

Onder dat hoedje schuilt de Nederlandstalige singer-songwriter LAURA, die met de release van haar debuutsingle ‘Tot Snel’ in de playlist van radiostation 100% NL belandde.
Niet veel later betrad de 24-jarige zangeres met haar bescheiden zomerhit ‘Zoete Witte Wijn’ het ‘finale elftal’ van de online talentenjacht ‘Giels Talentenjacht’.

Met haar eigentijdse popsongs speelde LAURA zichzelf in de kijker bij de producenten van de speelfilm ‘Hartenstrijd’ en was ze samen met het bekende duo ‘Nick & Simon’ verantwoordelijk voor de gelijknamige titelsong.
‘’Ik had nooit durven dromen dat het zo snel zou kunnen gaan’’, aldus de 24-jarige zangeres. ‘’Van mijn slaapkamer naar de Amsterdamse poptempel Paradiso tot samen met Nick & Simon zingen voor een vol Ahoy. Ik heb mijzelf toch een paar keer moeten knijpen, toen ik naast mijn Volendamse vrienden op het podium stond.’’ Haar vrolijke nummer ‘Komt Wel Goed Schatje’ speelde zij onder andere tijdens de Blind Auditions van ‘The Voice Of Holland’ Seizoen 9 maar ook tijdens de Popronde van 2019.

Toegankelijk, speels en een podiumdier pur sang. Het kan niet lang duren voordat LAURA de harten steelt van menig popliefhebber.

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

(Fotografie: Hans Bremmers)

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps