OPEN – Ruwhel

Event

zaterdag 12 december

Deur: 19:30 Start: 20:00 20:00:00

Voorverkoop: €10,00 Deurverkoop: €10,00

Koop Tickets
  • Hiphop
  • Urban

In het kader van de tentoonstelling ‘OPEN over depressiviteit’ organiseert CAPSLOC in de maand november concerten en teken workshops om extra aandacht te geven aan het bespreekbaar maken van depressiviteit. Hulp nodig? Klik hier

Eindelijk weer live concerten waar je bij kunt zijn!
Je kunt beperkt kaartjes kopen: 1 kaartje is voor twee zitplaatsen. Een kaartje is dus voor twee personen. Als je alleen komt heb je lekker de ruimte. Kom je met zijn tweeën: hou je dan aan de corona regels van de overheid. De bar is helaas wegens COVID maatregelen gesloten, neem GEEN eigen consumpties mee, dit is niet toegestaan. De concerten worden live gestreamed, dus vanuit thuis kijken kan ook… maarreh: nothing beats live! 😉

Ruwhel
Begonnen als rapper en nu een ras entertainer. Zijn naam is Ruwhel Emers en hij geniet van mensen die genieten. Ruwhel is van mening dat je de wereld het best kan veranderen door zelf een positief voorbeeld te zijn en vooral vuur met water te doven. Hij haalt energie uit zijn passie voor zijn vak, passie voor zijn volk en de mogelijkheden die wij met zijn allen creëren voor de jeugd. Ruwhel houdt van eten, eten, nog meer eten en gamen en hij wil meer salaris!

Zijn eerste album als solo artiest is een autobiografie genaamd ‘zondes van een kind’. Als jij na elk nummer opschrijft wat hij over zichzelf vertelt, dan ken je hem aan het eind van het album best goed. Ruwhel staat bekend om zijn energieke optredens met veel passie en diepgang. Hij houdt ervan om het publiek te laten voelen en denken op verschillende manieren, maar ook zweten en springen omdat ze houden van een feestje. Zijn album is in 2019 genomineerd voor beste album bij de Rotterdam Music Awards en hij hoopt dat jij het ook een nominatie waardig vindt!  

Instagram: @RuwhelEmers
Facebook: Ruwhel 

Ruwhel wordt vanavond begeleid door Omara en Manq Carrot:

Omara
Een oude ziel, gemixt met een jonge geest. Omara is een 23-jarige jazz en R&B zangeres, geïnspireerd door de muziek die haar moeder afspeelde toen ze opgroeide. Muziek van legendes zoals Aretha Franklin and Michael Jackson. Als je haar zou vragen wat ze wilde worden toen ze jonger was zou ze ‘de volgende Beyoncé’ zeggen. Inmiddels is ze vol passie op een zoektocht naar haar eigen sound, en enthousiast om dit met de wereld te delen. Curious? Volg haar journey via haar sociale kanalen. 

Instagram: Omaraa_

Manq Carrot
Manq Carrot is een jonge gitarist, vocalist, songwriter, componist, bandleider, musical director en multi-instrumentalist uit Rotterdam. Zijn muziekstijl varieert van Hard-Rock, Funk, Soul tot hedendaagse R&B.

Instagram: manqcarrot

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps