Capsloc Header paarse-vrijdag

PAARSE VRIJDAG

capsloc
Concert

vrijdag 9 december

Deur: 19:00 Start: 20:00 2022-12-09 20:00:00

Gratis
  • Pop
  • Alternative Pop

Pop- & Cultuurpodium CAPSLOC organiseert op 9 december een feest in het teken van Paarse Vrijdag. De gemeente Capelle heeft CAPSLOC gevraagd iets te organiseren voor iedereen die vrijheid voor sekse, gender en seksuele diversiteit belangrijk vindt en een warm hart toedraagt. Dat heeft gezorgd voor een gratis muzikaal programma vol jong talent.

Toegang is gratis en je krijgt een Fritz drankje bij binnenkomst. Dresscode: het is leuk (maar niet verplicht) als je iets paarse draagt!

Vanavond kun je genieten van:

PHILINE
Met haar heldere zang en eerlijke verhalen trekt Philine al snel je aandacht. De 22-jarige zangeres uit Rotterdam opende al voor artiesten als Froukje en Maaike Ouboter, werd gekozen als 3voor12 Talent van de Popronde-editie 2021 en bracht vorig jaar haar debuut-EP genaamd "Somewhere Else" uit. Philine groeide op en luisterde vooral naar artiesten als Dolly Parton en Fleetwood Mac, maar haalt tegenwoordig haar inspiratie vooral uit artiesten als Holly Humberstone, girl in red, Phoebe Bridgers en Clairo.

Links: Instagram / Spotify

LUCAS
Wanneer LUCAS het podium betreedt, neemt hij je mee op een Nederlandstalige reis van dreampop tot queerfunk. Begeleid door swingende blazers, gerse band en hun backing vocals, vernieuwt LUCAS de popscene met poëtische vondsten, een dynamisch muziekspel en humor. Stel je een mix van Wende, Prince en Connie Palmen voor, die je laat meedansen én zingen.

Links: Instagram / Spotify

DJ GEZELSCHAP AAN TAFEL!
Aan Tafel! is een vrouwelijk en non binair DJ collectief bestaande uit vier leden die blije, funky, groovy disco en house met internationale invloeden draait.

Links: Instagram / Mixcloud

MICAH
De talentvolle Capelse singer songwriter Micah zal de avond openen.

Link: Soudcloud

Paarse Vrijdag / Vrijdag 9 december
Deuren 19.00 uur
Start 20.00 uur
Toegang: gratis

Bij CAPSLOC kun je alleen betalen met PIN.

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps