Capsloc Header rolling-stones-fanmeeting

ROLLING STONES FANMEETING

capsloc
Concert

zondag 11 december

Deur: 13:00 Start: 13:30 2022-12-11 13:30:00

Voorverkoop: €14,00 Deurverkoop: €14,00

Koop Tickets
  • Rock
  • Coverband

‘You got to roll me, keep on rolling… The Stones keep on rolling! De Keithbash op 16 juni was een inhaalslag na corona én een pre-party voor de Stonestour. Op 11 december is er weer een echte onvervalste 17e Keithbash op de originele datum, rondom de verjaardag van Keith Richards. Hij wordt 79! Samen met zijn maatjes Mick Jagger, Ron Wood en in memoriam Charlie Watts blijven de Stones actief. Reden voor een feest!

De band UNDERCOVER, uitgebreid met Hans Clevers on sax, gaat ervoor zorgen dat een enorme lading aan Stonessongs LIVE voorbij komt op deze middag. Met een integrale uitvoering van het album GET YER YA YA’S OUT en als afsluiting een set met vele Stoneshits.

Ook is er een te gekke support-act met BARKING LUKE. Een geweldige band die de echte Rijnmond Delta blues ten gehore brengt.

Maar er is meer! Een enorme stand met Stonesmemorabilia, Stones filmbeelden op een groot scherm, een loterij met Stonesprijzen en er is voldoende eten en drinken aan de gezellige bar van CAPSLOC. Maar geniet vooral van elkaars gezelschap en verhalen. Let’s spend the day together! Satisfaction guaranteed!

CAPSLOC, Pelikaanweg 3, Capelle a/d IJssel
Zaal open: 13.00 uur
Programma tot ongeveer 18.30 uur
Bij CAPSLOC kun je alleen betalen met PIN.

Link: Rolling Stones tribute band Undercover

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps