Capsloc Header rotary-presents-tim-faab

Rotary presents: TIM & FAAB

capsloc
Event

zaterdag 24 september

Deur: 19:30 Start: 20:00 2022-09-24 20:00:00

Voorverkoop: €35,00 Deurverkoop: €35,00

Koop Tickets
  • 80's
  • 90's

Dit evenement was oorspronkelijk verplaatst naar 11 maart 2022, maar wegens de corona maatregelen in deze periode is besloten de datum alsnog uit te stellen naar 24 september. Eerder gekochte kaartjes blijven uiteraard geldig.

Eindelijk weer eens zo’n ouderwets gezellige feestavond waarbij het prettig gestoorde DJ duo TIM en FAAB je meeneemt op een muzikale reis dwars door de hits van toen en nu.

En dat ze er een feestje van gaan maken, dat is verzekerd!! Het wordt van begin tot eind dansen, feesten en gezelligheid.

Deze avond wordt georganiseerd door de Rotary Capelle. Onder het motto: ‘door Capellenaren, voor Capellenaren’ zal de gehele opbrengst van deze avond ten goede komen aan een aantal Capelse goede doelen.

TIM & FAAB

DJ’s Tim en Faab zijn compleet gestoord en helemaal de weg kwijt. Maar… ze weten wel hoe je een feestje moet bouwen!

Met hun goed gevulde platenkoffer draaien ze elke muziekstijl die je maar kunt bedenken. En dan bedoel we ook echt ELKE! Van Top-40 tot dance-classics, smartlappen, happy hardcore, meezingers, disco-stampers, rock-rammers, Nederlandstalig en retro-hits. Niets is te gek voor deze gasten, niet voor niets zijn Tim en Faab; De Gekste DJ’s van Nederland. En ze zijn er nog trots op ook!

Tim en Faab leerden het DJ-vak in de 70’s, groeiden op in de 80’s, pakten een tripje mee in de 90’s en snappen ook de muziek van NU. Deze doorgewinterde jocks weten echt elk publiek aan het dansen te krijgen. Ze vermaken iedereen met hun muziek, en hun aanstekelijke positiviteit en zelfspot. Schaamteloos zoeken zij de grenzen van muzikale geloofwaardigheid op.

Een avondje Tim en Faab is genieten van begin tot eind. Zij nemen je mee op een onverwachte en vooral interactieve reis door de muziek van toen, nu en straks. Natuurlijk passeren alle grote hits de revue, maar juist door de grote diversiteit in muziekkeuze, verbazen Tim en Faab hun publiek keer op keer

Dansen, zingen, het ophalen van herinneringen en het kijken naar Tim en Faab. Dit duo vermaakt zichzelf de hele avond, wat voor de toeschouwer soms hilarische momenten oplevert.

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps