Capsloc Header rum-for-breakfast-le-phreak

Rum for Breakfast + Le Phreak

capsloc
Concert

zaterdag 4 december

Deur: 20:00 Start: 20:30 2021-12-04 20:30:00

Voorverkoop: €5,00 Deurverkoop: €7,50

Koop Tickets
  • Alternative Pop
  • Pop

Had je tickets voor het afgelaste concert van Rum For Breakfast op 24 juli? Dan zijn deze gewoon geldig voor dit concert. Je hebt dan nog een duoticket, dat geldig is voor twee personen.

Rum for Breakfast is de verslavende mengelmoes van vriendschap, avontuur en een merkwaardig surfritueel uit Panama. Een project waarmee frontman Machiel Scholten alle kanten van zijn kleurrijke karakter laat zien. Soms zijn dat popliedjes die klinken als een koele bries op een warme dag, andere keren is het melancholische indierock die schuurt en knettert. Toch klinkt het altijd zoals de schrijver van de liedjes zelf: ontspannen, spontaan en intiem.

Met drummer Joeri Wulffraat als muzikale steun en toeverlaat, werkt Machiel in zijn Rotterdamse DIY-studio aan een debuutalbum. Een plaat die perfect past in de platenkast van liefhebbers van Tom Misch, The Whitest Boy Alive en The National. Met liedjes over reizen, het ontmoeten van nieuwe mensen, liefde en surfen. Live worden deze tot leven gewekt door een energieke band vol getalenteerde vrienden. Zo won Rum for Breakfast in 2020 de publieksprijs van de Grote Prijs van Rotterdam en tourde de band meerdere keren langs de kusten van Frankrijk en Spanje. Nu kijkt de groep uit naar zonnigere tijden, waarin ze kunnen rondreizen met hun nieuwe muziek en een slokje rum on the side.

Voor liefhebbers van Tom Misch en The National.

Links

Facebook

Instagram

Website

Le Phreak

"ROTTERDAMSE BAND LE PHREAK BRENGT DISCO EN HIPHOP BIJ ELKAAR IN EERSTE SINGLE EN VIDEOCLIP: ‘DONNIE DISCO’

Rotterdams/Capelse band Le Phreak bracht op eigen houtje hun eerste single ‘Donnie Disco’ uit op 13 juli. De videoclip, die onder andere in Rotterdamse bar Poing is opgenomen, is in het weekend van 7 juli uitgebracht.

De vijfkoppige groep kent elkaar grotendeels van de middelbare school. De kern maakte al regelmatig muziek met elkaar, maar tot aan corona lag de focus alleen op covers. Tijdens de lockdown kwam de band vaak samen in de studio en omdat optreden onmogelijk was werd de focus verlegd naar het schrijven van eigen muziek. Een jaar later brengt de band totaal op eigen houtje hun eerste single ‘Donnie Disco’ uit via hun eigen Hoochie Coochie Records. De genre fluïde muziek komt voort uit hun liefde voor zowel oude disco van Nile Rodgers als hedendaagse hiphop van o.a The Roots en Outkast.

Facebook

Instagram

Youtube

Dit een Testen voor Toegang concert: toegang alleen op vertoon van je ticket en een negatieve test-, herstel- of vaccinatiebewijs via de QR code in de Corona Check app. Let op: deze krijg je pas 14 dagen na je laatste prik.

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps