Capsloc Header rum-for-breakfast

Rum For Breakfast

capsloc
Event

zaterdag 24 juli

Deur: 20:00 Start: 20:30 2021-07-24 20:30:00

Voorverkoop: €10,00 Deurverkoop: €10,00

Koop Tickets
  • Pop

Coronaproof live concert met zitplaatsen. Een ticket is voor 2 zitplaatsen aan 1 tafel, dus geldig voor twee personen. Kom je alleen? Dan heb je twee zitplaatsen tot je beschikking.

Rum for Breakfast met voorprogramma Rebekka Keus.

Rum for Breakfast is de verslavende mengelmoes van vriendschap, avontuur en een merkwaardig surfritueel uit Panama. Een project waarmee frontman Machiel Scholten alle kanten van zijn kleurrijke karakter laat zien. Soms zijn dat popliedjes die klinken als een koele bries op een warme dag, andere keren is het melancholische indierock die schuurt en knettert. Toch klinkt het altijd zoals de schrijver van de liedjes zelf: ontspannen, spontaan en intiem.

Met drummer Joeri Wulffraat als muzikale steun en toeverlaat, werkt Machiel in zijn Rotterdamse DIY-studio aan een debuutalbum. Een plaat die perfect past in de platenkast van liefhebbers van Tom Misch, The Whitest Boy Alive en The National. Met liedjes over reizen, het ontmoeten van nieuwe mensen, liefde en surfen. Live worden deze tot leven gewekt door een energieke band vol getalenteerde vrienden. Zo won Rum for Breakfast in 2020 de publieksprijs van de Grote Prijs van Rotterdam en tourde de band meerdere keren langs de kusten van Frankrijk en Spanje. Nu kijkt de groep uit naar zonnigere tijden, waarin ze kunnen rondreizen met hun nieuwe muziek en een slokje rum on the side.

Voor liefhebbers van Tom Misch en The National.

Links

Facebook

Instagram

Website

Rebekka Keus

Singer-songwriter Rebekka Keus is een Nederlands Mexicaanse zangeres die haar levenservaringen omzet in muziek. De laatste jaren heeft ze haar base in Den Haag en omstreken waar ze samen met andere muzikanten in het Spaans en Engels muziek creëert en optreed. In staat om een kamer stil houden met een origineel stuk, of te rocken met bands als Rum for Breakfast, gedijt ze goed in verschillend genres. Haar doel is om betekenisvolle muziek te maken waarmee je je minder alleen voelt, en die je even laat nadenken.

Links

Facebook

Instagram

Youtube

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps