Capsloc Header saboah

SABOAH

capsloc
Concert

zaterdag 2 maart

Deur: 20:00 Start: 20:30 2024-03-02 20:30:00

Voorverkoop: €17,50 Deurverkoop: €20,00

Koop Tickets
  • Maluku Music Night

CAPSLOC presenteert SABOAH! De kampong (het dorp) maakt zich op, de saboah (tent van bamboe) wordt neergezet en het feest kan beginnen!

Saboah is een Molukse muziekavond voor iedereen uit Capelle en omstreken. Moluks of niet Moluks, jong, oud of iets er tussenin: laat je meeslepen door dansbare ritmes en tropische geluiden. Neem een drankje, eet een hapje en waag misschien zelfs een dansje. Vanavond mag het!

ALLEY USMANY-UNITLI
De van Molukse afkomst Alley Usmany-Unitli heeft al heel wat podiumervaring op haar naam staan. Eind jaren 80 richtte zij samen met haar broers de Molukse formatie “Bubur M” op. Ze reisde stad en land af om op te treden. In de Molukse gemeenschap is Alley dan ook geen onbekende. Velen noemen haar ook de Queen of lagu-lagu. Letterlijk vertaald “De Koningin van het Molukse levenslied”.

Zij weet velen te raken met haar Molukse liederen (Lagu-lagu). Ze zingt geheel vanuit haar hart en ziel traditionele Molukse liederen die ze geheel tot haar eigen maakt. Muzikaal wordt ze vooral ondersteund door haar jongere Broer Patrick Unitli. Die de meeste liedjes voor zijn grote zus heeft geschreven. Tijdens de lockdown hebben zij een Album opgenomen. En op die album staat het gevoelige nummer “Nooit meer terug” geschreven in het kader van “70 jaar Molukkers in Nederland”.

Alley treedt dan ook land en stad af met haar band Alley & FriendzZ . Een optreden met de Queen of Lagu- lagu is het op zijn zachts gezegd meer dan alleen maar gezelligheid het is pur sang en meegevoerd worden naar haar mooie Molukken.

Band Alley & FriendzZ:
Alley Usmany-Unitli – Zang
Sasha Atapary – Zang (2-3-2024 afwezig)
Jaydee Jaolat – Zang
Pat Unitli – Gitaar/Zang
Maurice Matrutty – Bas/Zang
Stef Matitawaer – Toetsen
Chris Soukotta – Drums

SECOND LADY SOUL
Lady Soul staat in de jaren 70 t/m 90 garant voor een geslaagd feest! Nu zijn ze back on track met nummers als ‘Killing Time’ en ‘Take me to the Planet’ waarmee ze naamsbekendheid kregen in binnen-en buitenland en hun eigen achterban hebben opgebouwd. Om die tijd over te doen en mooie herinneringen op te halen, heeft Second Lady Soul andere Molukse muzikanten met de juiste aantal ‘vlieguren’ bereid gevonden om jullie mee te nemen naar de tijd van LP’s en cassettebandjes. Wij raden daarom mensen met vliegangst aan, thuis te blijven.

Vocals: Tosca Ayal, Marthaphine Parinussa, Jemi-Gayle Parinussa
Gitaar/vocals: Toni Parinussa
Gitaar: Ashton de Queljoe
Bass: Joanny Hitijahubessy
Drum: Alvin Manuhuwa

Catering by: Satelounge by ShiFra’s Dapor

  • https://www.capsloc.nl/wp-content/uploads/stager/111335666/
  • https://www.capsloc.nl/wp-content/uploads/stager/111335666/
  • https://www.capsloc.nl/wp-content/uploads/stager/111335666/

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps