Capsloc Header shireen-songs-for-mine

POSTPONED: Shireen + songs for Mine

capsloc
Concert

zaterdag 28 mei

Deur: 20:00 Start: 20:30 2022-05-28 20:30:00

Voorverkoop: €5,00 Deurverkoop: €7,50

Gecanceled
  • Synthpop
  • Witchrock

In hun eigen genre van Witchrock is Shireen zich voortdurend aan het herontdekken en ontwikkelen, en omarmen ze steeds weer nieuwe manieren om hun muzikale stijl tot uitdrukking te brengen. Shireen is in de laatste jaren geëvolueerd tot een ruwere, donkerdere, stevigere band. Hun geluid is progressiever, met complexere ritmes, zonder hun folk- en akoestische roots uit het oog te verliezen. Met zowel het creëren van mysterieuze nummers als door te knallen op het podium, staat Shireen op het punt om een storm van energie los te laten met hun nieuwe repertoire.

Shireen neemt je mee in hun eigen wereld, raakt je diep met hun aanstekelijke muziek en energie. Zij laten zich inspireren door artiesten als Björk, Tool, Tesseract, Leprous, en Kate Bush.

Met miljoenen views op Youtube, maandelijks meer dan 40.000 luisteraars op Spotify, en gespeeld te hebben op een aantal van de grotere festivals, is Shireen er helemaal klaar voor om de honger te stillen van de live-crowd in CAPSLOC!

Shireen links: website Facebook Instagram Spotify

(Foto: Ferry C Alblas)

songs for Mine

‘songs for Mine’ is een nieuw project van singer-songwriter Helena Hall en producer/instrumentalist Ruben van Kruistum. Na deelname aan de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, en de finale van We Want More in 2020 gingen zij samen de studio in om nieuwe muziek te schrijven. Onder hun nieuwe naam maken ze een mix van synth-pop, EDM en indie.

Songs For Mine links: website Spotify Instagram Facebook

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps