Capsloc Header the-tambles

THE TAMBLES

capsloc
Concert

zaterdag 8 oktober

Deur: 20:00 Start: 20:30 2022-10-08 20:30:00

Voorverkoop: €5,00 Deurverkoop: €7,50

Koop Tickets
  • Rock
  • Indierock

The Tambles
Na een succesvolle tour in Spanje en uitverkochte zalen als voorprogramma van Supergrass ging de wereld op slot. The Tambles trokken zich terug in de oude garage waar ze al tien jaar repeteren. Met z’n vieren schreven ze hun meest veelzijdige plaat ooit, die werd opgenomen en gemixt door zanger en gitarist Ruben Drenth. Moeilijke tweede? Niet als je zo barst van de ideeën en het plezier als deze vier.

Scraping By heeft alles wat je in de late jaren ’60 hoorde, maar de liedjes zijn fris en de riffs heb je zeker nog niet eerder gehoord. En over divers gesproken: de plaat schiet heen en weer van country met een knipoog naar keiharde, slepende psychedelische garage met natuurlijk als uitgangspunt: rock ’n roll. Je kunt de aard nou eenmaal niet uit het beestje halen en in het geval van The Tambles moet je dat ook niet willen. De plaat blinkt uit in z’n dansbare – nu al – klassiekers.

Met riffs zo goed dat Keith Richards ze had willen bedenken, samenzang die je niet hebt gehoord sinds The Band The Last Waltz speelde en de muzikale diversiteit van King Gizzard & The Lizard Wizard zijn The Tambles klaar om langs de Nederlandse popzalen te trekken.

The Tambles links: Facebook Instagram

MOYO
Pittig, sappig, vol energie, maar bovenal gewoon knallend. Ergens tussen indie-pop en alternatieve psychedelische pop-rock in, vindt MOYO zichzelf een frisse wind binnen de mainstream ‘radio-pop’. Hun muziek bestaat uit een interessante mix van ruige gitaren en edgy synthesizer melodieën; voeg daar metaforische en onderscheidende arrangementen aan toe en ‘het MOYO-pakket’ is compleet.

Klinkt als: Hippo Campus, Wallows, The Wombats, Tame Impala

MOYO links: Facebook Instagram

Foto The Tambles: Bob Bruyn

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps