Capsloc Header workshop-stage-performance-open-mic

Workshop Stage Performance (+open mic!)

capsloc
Workshop

zondag 27 februari

Deur: 14:15 Start: 14:30 2022-02-27 14:30:00

Gratis
  • Singer-songwriter
  • Spoken Word

Droom je ervan om op het podium te staan met de muziek waar je van houdt? De Kunstbende workshop ‘Stage Performance’ door Yuli Minguel laat je tips en trucs zien om je in je element te voelen en het beste uit je spotlight te halen.

Deze workshop is niet alleen interessant voor muzikanten, maar ook voor andere performers zoals Spoken Word artiesten.

Misschien sta je al op het podium en zou je graag meer bewegen, misschien twijfel je aan jezelf als anderen kijken, of misschien droom je ervan een wilde podiumartiest te zijn! Als je je herkent in een van deze voorbeelden, dan nodigen we je uit om jezelf te trakteren op deze leerervaring. Muziek is vrijheid. Muziek is therapie. En het podium zou van jou moeten zijn, zonder grenzen.

Als een frequente deelneemster aan talentenjachten, leerde Yuli de waarde van het creëren van je eigen veilige ruimte in een live optreden. Als professioneel zangeres toerde ze met haar eigen bands, maar ook als achtergrondzangeres voor grote namen, zoals Esmee Denters in het voorprogramma van Justin Timberlake.

Mis deze kans dus niet! De workshop wordt gevolgd door een open mic waar je meteen kunt oefenen wat je geleerd hebt voor publiek. Yuli zal daarbij ook aanwezig zijn en kan je feedback geven.

14:30-16:00: workshop Stage Performance

16:00-17:00: open mic

Al 20 jaar houdt Yuli Minguel onwijs van muziek en performen. Ze heeft op het podium gestaan bij onder andere Idols, waar ze een week lang voor een uitverkocht Ahoy optrad. Ze heeft backing vocals gedaan bij niemand minder dan Mariah Carey, en ging mee op tour met Justin Timberlake als backing vocalist van Esmee Denters. Yuli vindt in elke performer een krachtige en een kwetsbare kant, waardoor de authenticiteit in iedereen naar voren zal komen op het podium.

Inschrijven

Ben je 13-18 jaar? Schrijf je in voor deze workshop via de Kunstbende website: klik hier

Dit evenement zal plaatsvinden onder de dan geldende corona- en veiligheidsmaatregelen.

Facebook

Instagram

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps