Capsloc Header workshop-tekstschrijven

WORKSHOP TEKSTSCHRIJVEN

capsloc
Workshop

zondag 30 oktober

Deur: 13:15 Start: 13:30 2022-10-30 13:30:00

Voorverkoop: €5,00 Deurverkoop: €7,00

Koop Tickets
  • Workshop

Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen verhalen te schrijven, maar wist je nooit waar je moest beginnen? Zit er een (lied)schrijver of een dichter in je verborgen die een beetje hulp nodig heeft om naar buiten te komen?

Misschien heb je al aardig wat verhalen geschreven, maar vind je het moeilijk om geïnspireerd te blijven? Dan is dit je kans om de woorden te laten vloeien, tijdens de workshop tekstschrijven met songwriter Lisa de Bruijn.

Lisa schrijft indie-folk liedjes onder de moniker Liza Weald. Na het uitbrengen van haar debuut EP "Shape Of The Dunes" en het winnen van de Grote Prijs van Rotterdam en een Rotterdam Music Award in 2020, is ze nu druk bezig met het schrijven van haar nieuwe EP, waarin teksten centraal staan. Spelen met woorden, metaforen en zware onderwerpen op een luchtige manier aansnijden is haar expertise. Ze is altijd op zoek naar manieren om wat ze voelt te vertalen in woorden, en het relatable te maken voor iedereen.

Met behulp van een opdracht duik je samen dieper in het schrijven van je eigen verhaal, gedicht of songtekst. Lisa zal je helpen om dat kleine vonkje van binnen te vinden, dat je een manier biedt om voortaan altijd de woorden te laten stromen zonder dat je je vast voelt zitten of sprakeloos bent. Jij bent je eigen voortdurende bron van inspiratie, alle mooie woorden liggen al binnenin verborgen!

Er is beperkt plek, dus koop nu je ticket!

  • Toegang: € 5
  • Ervaring is niet belangrijk

Liza Weald Links: Instagram / Youtube / Spotify

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps