Capsloc Header wortel-the-meadows

Wortel + The Meadows

capsloc
Concert

zaterdag 16 april

Deur: 20:00 Start: 20:30 2022-04-16 20:30:00

Voorverkoop: €7,50 Deurverkoop: €10,00

Koop Tickets
  • Indie(rock)
  • Rock

WORTEL

Wortel windt er geen doekjes om. Het is knetterhard, maar tegelijkertijd ook verrassend dansbaar en eigenzinnig. De naam symboliseert het speelse karakter van de band en hun gezonde dosis zelfspot. En samen met de onverstoorbare drive en zijn aanstekelijk gitaargeluid laat dit Utrechtse powertrio dan ook geen heup ongeroerd.

Na een aantal jaren vol muzikale ontwikkeling brengt Wortel begin 2022 haar eerste EP uit, getiteld ‘They Said It Would Be Fun’. In dit vijfdelig verzamelwerk worstelt de band met volwassen worden en produceert deze act naar eigen zeggen rechttoe rechtaan rock ’n roll met een flinke kronkel.

Facebook

Instagram

Spotify

THE MEADOWS

The Meadows is een vijfkoppige jonge rockband afkomstig uit de Zuid-Hollandse Alblasserwaard. Harde gitaren, afgewisseld met melodieuze klanken, zorgen voor een energieke en moderne sound met een rauw randje. Hun muziek wordt vergeleken met Pearl Jam en The Cure en The Meadows zelf zullen de laatste zijn die dat tegenspreken. Zij halen hun inspiratie dan ook graag uit Amerikaanse en Britse rock.

In het eerste jaar van de uitbraak van Covid-19 (2020) bracht de band zijn eerste singles uit, “Accident”, “Lovers’ Lane” en “Surrounded by Your Love”. Deze singles werden goed ontvangen door de trouwe achterban. Nu ligt de focus op het uitbrengen van een eerste EP.

Facebook

Instagram

Spotify

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps