Capsloc Header from-caps-with-love

FROM CAPS WITH LOVE

Terug naar overzicht

FROM CAPS WITH LOVE is het online Valentijnfestival van CAPSLOC in samenwerking met gemeente Capelle. Een muzikaal kadootje met regionaal toptalent en gevestigde namen waar je thuis voor kunt blijven. Voor alle Capellenaren en inwoners van omliggende gemeentes. We houden van muziek én van Capelle Love City!

LINE UP

1. Max Horák – Explosief, energiek en catchy: dat is de muziek van Max Horák. Euforische gitaarnoten, een rauwe stem en melodieën die voor de rest van de week niet meer uit je hoofd gaan.

Instagram / FB

2. Mister Personal – Deze rapper en creatieve duizendpoot is een echte Capellenaar en brengt een gezonde combinatie van funk, jazz, soul en rijmschema’s in een gouden 90’s vibe.

Instagram / FB / Spotify

3. Dragonfruit – Geboren uit liefde voor sample-hiphop en neo-soul. Dat is de basis van de Rotterdamse alt-R&B-band Dragonfruit. Maken ze de soundscape van je meest soulvolle dromen? Luister zelf!

Instagram / FB / Spotify

4. Flip Noorman – Rijzende ster in de poëtische Nederlandstalige muziek. Zijn afgelopen voorstelling ‘Amor Fati’ werd een van de beste theatrale thuis-kijk ervaringen genoemd in Coronatijd. Met zijn hommage aan Leonard Cohen, speelde hij een uitverkochte tournee in Nederland. Vandaag speelt hij samen met gitarist Jorn ten Hoopen een aantal van zijn duister romantische liedjes.

Instagram / FB / Spotify

Datum: za 13 februari
Start: 20:30 uur
Gratis event

Stream link
Klik hier voor de stream link: CAPSLOC Vimeo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *