Capsloc Header jij-caps

Jij & Caps

CAPSLOC is hèt cultuurpodium van Capelle aan den IJssel. CAPSLOC is een culturele broedplaats waar je gevestigde namen vindt, maar ook inspirerende, uitdagende en onontdekte verrassingen. Of je nu houdt van gierende gitaren, spannende verhalen of beats die je voelt tot in je tenen, CAPSLOC biedt kansen en creëert mogelijkheden om talent te ontwikkelen.

CAPSLOC heeft een zaalcapaciteit van 300 tot 400 bezoekers, een café, een oefenruimte, verschillende workshopruimtes en een volledige opnamestudio.

Muziek talent

CAPSLOC biedt muziek talent uit de hele regio een podium en mogelijkheden voor muzikale ontwikkeling. Door middel van eigen workshops en trajecten, maar ook in samenwerkingsverband met organisaties als Kunstbende, Popsport en SKVR. Zo vormt CAPSLOC een springplank naar ander podia, een opleiding of carriere in de muziekwereld.

Jongeren uit Capelle aan den IJssel kunnen aan de slag met de CAPSLOC Talentcoach om hun talent te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Popsport Zuid-Holland

Doe meer met jouw muziek! Popsport draait om jou, jouw muziek, jouw act en bovenal: jouw liefde voor muziek. Popsport is een programma voor álle muziekgenres en wordt toegespitst op jouw unieke situatie. Ben je singer-songwriter, rapper of muzikant in een band? Produceer jij liever en draai jij op feestjes de dansvloer vol met je eigen tracks? In welke situatie je ook zit: het Popsport traject vergroot je netwerk, skills én het plezier.

Voor meer informatie en aanmelden kijk je op de website van Popsport

Aan de slag met muziek

Naast de muzikale activiteiten die regelmatig op ons programma verschijnen, kun je bij CAPSLOC aan de slag met onder andere: 

voorkant flyer pop en cultuurpodium CAPSLOC

Vrijwilligers

Getalenteerde en gepassioneerde vrijwilligers maken CAPSLOC tot een dynamische plek waar ze de kans krijgen om zich te ontwikkelen binnen hun interessegebied. Iedereen met initiatief en passie is welkom om bij CAPSLOC te komen groeien. Door zich in te zetten als vrijwilliger bij activiteiten, door eigen initiatieven op te zetten, of het starten van een professionele carrière. Lees meer

Ruimte Huren

CAPSLOC is bij uitstek geschikt voor het organiseren van activiteiten op het gebied van muziek, kunst en cultuur. Maar ook voor conferenties, teamvergaderingen, trainingen, of als je zelf een workshop wilt geven. We denken graag mee over het vormgeven van ideeën en wensen. Een ruimte huren bij CAPSLOC betekent investeren in lokale cultuur! Wist je trouwens dat inkomsten uit verhuur onder andere worden gebruikt om te investeren in jong talent? Lees meer

voorkant flyer pop en cultuurpodium CAPSLOC

Waar kan ik Capsloc vinden?

  • Route met openbaar vervoer
  • Metro: CAPSLOC ligt op loopafstand van metrostation Capelle Centrum (Metro lijn C)
  • Bus: De buslijnen 29, 31, 37 en 383 stoppen op loopafstand van CAPSLOC
  • Bobbus: Bobbus 4 stopt op loopafstand van CAPSLOC

Google Maps