Corona update

Update: 22 april 2021

YES! 🎉We mogen je vanaf 29 april weer verwelkomen in de CAPS Garden. Wat worden we daar blij van! Kom gezellig langs voor een kop thee, koffie, iets fris, een (speciaal) biertje of wijntje. Je dient vooraf een plekje te reserveren. Dat kan bij de deur of online. Het café blijft nog gesloten.

CAPS Garden is vanaf 28 april open op:
DO/VR/ZA/ZO van 12:00 – 18:00 uur.

Uiteraard houden we ons aan de maatregelen die de overheid stelt: we willen je graag op een zo veilige mogelijke manier kunnen ontvangen. Op veilige afstand en volgens de actuele richtlijnen.

Richtlijnen voor bezoek aan CAPSLOC

 • Voordat je binnenkomt wacht je op een medewerker
 • Twee personen aan een tafel (uitzondering: gasten van hetzelfde huishouden mogen wel bij elkaar aan tafel)
 • Geen toegang bij klachten
 • Bij binnenkomst kun je je handen met handgel wassen (CAPSLOC zorgt hiervoor)
 • Bij de ingang liggen mondkapjes voor bezoekers die er geen bij zich hebben 
 • Hoest of nies in de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes (CAPSLOC zorgt voor papier bij het toilet)
 • Schud geen handen
 • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en personeel
 • Betaal zoveel mogelijk contactloos, alleen pinnen is mogelijk
 • Tafels, deurklinken en de toiletten worden regelmatig schoongemaakt door het personeel
 • Jassen dienen aan de stoel van de gast te worden opgehangen, er is geen garderobe

   Het zijn een hoop regels, zowel voor de gasten als voor ons. Dat zal best wat flexibiliteit vragen van ons allemaal. Het CAPSLOC team houdt in de gaten dat alles veilig is en blijft. Om die reden kan het zijn dat ze je instructies geven, waarbij verwacht wordt dat je je hier aan houdt. Gebeurt dat niet, dan zullen we je helaas moeten verzoeken om de CAPS Garden te verlaten. We zoeken naar wat het beste werkt, dus feedback is altijd welkom! We hopen in elk geval op je begrip.

   Hou deze pagina, en onze social media in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

   Tickets voor eerder geplande concerten en events blijven geldig, want we gaan de uitgestelde events zeker proberen te laten plaatsvinden op een latere datum. Als je verhinderd bent op die nieuwe datum kun je je geld terug krijgen.

   Online Events

   Omdat ‘live’ events nu geen optie zijn en we natuurlijk wel leuke dingen willen organiseren én tegelijk muzikanten willen supporten, organiseren we online concerten. Kijk op de homepage van onze website voor het actuele programma. Recente gratis concerten vind je op Vimeo.

   CAPSLOC verzorgt podcasts en livestreams voor bedrijven, bands en artiesten. Ook kunnen bedrijven gebruik maken van onze corona-proof faciliteiten en ruimtes voor o.a. vergaderen en trainingen. Kijk voor meer informatie op de verhuurpagina, of neem contact op.

   Oproep aan lokale creatievelingen en ondernemers!

   We zijn achter de schermen druk bezig om evenementen en andere leuke, interessante en leerzame dingen in een online vorm te organiseren.

   Heb je een gaaf idee voor een online event? Ben je een lokale culturele zzp-er? Laat het ons weten, dan gaan we samen aan de slag om iets tofs te maken! We zijn ook op zoek naar schrijvers en influencers met passie voor muziek, kunst en cultuur, die het leuk vinden om te bloggen, vloggen of podcasten!

   Geïnteresseerd? Stuur een mail naar daniel@capsloc.nl