Capsloc Header corona-update

Corona update

Update: 15 november

Uiteraard houden we ons aan de actuele maatregelen die de overheid stelt: we willen je graag op een zo veilige mogelijke manier kunnen ontvangen. Naar aanleiding van meest recente persconferentie willen we je graag een update geven over de nieuwe maatregelen bij CAPSLOC.

Richtlijnen voor bezoek aan CAPSLOC tot 4 december:

 • Alle activiteiten zijn met zitplaatsen
 • De bar is tussen 20:00 uur en 06:00 uur gesloten
 • Per evenement wordt op de website vermeld of een Coronatoegangsbewijs nodig is. Het Coronatoegangsbewijs bestaat uit de QR code uit de CoronaCheck app en een identiteitsbewijs.
 • Bij een activiteit met controle op het Coronatoegangsbewijs maken wij gebruik van de volledige reguliere zitcapaciteit.
 • Bij activiteiten zonder controle op het Coronatoegangsbewijs wordt de 1,5m gehanteerd en is een mondkapje bij verplaatsing in het pand verplicht. Als je zit mag het mondkapje dus af. Vanwege de 1,5m kunnen wij geen gebruik maken van de volledige reguliere capaciteit.
 • Het personeel draagt zo veel mogelijk een mondkapje en houdt de 1,5m afstand in acht.
 • Voor alle bezoekers, medewerkers, vrijwilligers, leverancier en muzikanten geldt dat zij bij COVID-19 gerelateerde symptomen niet welkom zijn. Bij de deur wordt met een triage gekeken of iemand geen symptomen heeft.
 • Bij activiteiten waarvoor geen ticket of online reservering is gedaan wordt gevraagd om de contactgegevens achter te laten en beschikbaar te stellen voor een bron- en contactonderzoek van de GGD. Deze gegevens worden alleen aan de GGD verstrekt wanneer er aantoonbaar een bezoeker met COVID-19 klachten in CAPSLOC is geweest of dat er een besmetting heeft plaats gevonden. Bezoekers die online een ticket kopen of zich via de website voor een activiteit registreren kunnen hier hun telefoonnummer invullen.
 • Ontsmet bij binnenkomst je handen met handgel. Uiteraard hebben wij dit voor je klaar staan.
 • Heb je geen mondkapje bij je? Geen zorgen, we got you covered.
 • Hoest of nies in de binnenkant van je elleboog
 • Schud geen handen en zorg dat je regelmatig je handen wast.
 • De medewerkers van CAPSLOC reinigen de tafels, deurklinken en toiletten extra vaak.
 • Bij concerten waarvoor een Coronatoegangsbewijs nodig is, is de garderobe geopend. Bij alle andere activiteiten willen we je vragen om je jas mee naar binnen te nemen en over je stoel heen te hangen.

   Deze regels vragen best wat flexibiliteit van ons allemaal. Het CAPSLOC team houdt in de gaten dat alles veilig is en blijft. Om die reden kan het zijn dat ze je instructies geven, waarbij verwacht wordt dat je je hier aan houdt. Gebeurt dat niet, dan zullen we je helaas moeten verzoeken om CAPSLOC te verlaten. We zoeken naar wat het beste werkt, dus feedback is altijd welkom! We hopen in elk geval op je begrip.

   Concerten en events

   Kijk op de homepage voor het actuele programma. Recente gratis concerten vind je op Vimeo.

   CAPSLOC verzorgt podcasts en livestreams voor bedrijven, bands en artiesten. Ook kunnen bedrijven gebruik maken van onze corona-proof faciliteiten en ruimtes voor o.a. vergaderen en trainingen. Kijk voor meer informatie op de verhuurpagina, of neem contact op.

   Oproep aan lokale creatievelingen en ondernemers!

   We zijn achter de schermen druk bezig om evenementen en andere leuke, interessante en leerzame dingen in een online vorm te organiseren.

   Heb je een gaaf idee voor een online event? Ben je een lokale culturele zzp-er? Laat het ons weten, dan gaan we samen aan de slag om iets tofs te maken! We zijn ook op zoek naar schrijvers en influencers met passie voor muziek, kunst en cultuur, die het leuk vinden om te bloggen, vloggen of podcasten!

   Geïnteresseerd? Stuur een mail naar daniel@capsloc.nl