CORONA UPDATES

Beste CAPSLOC bezoeker,

Zoals als je inmiddels ongetwijfeld weet, zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De evenementen die we vanuit CAPSLOC organiseren tot 1 juni zullen daardoor helaas niet op de geplande data kunnen plaatsvinden. Zodra er weer uitzicht is om events te gaan organiseren, gaan we nieuwe data plannen en zullen we dit via al onze kanalen laten weten.

Je tickets blijven natuurlijk geldig, want we gaan de uitgestelde events zeker proberen te laten plaatsvinden op een latere datum. Als je verhinderd bent op die nieuwe datum kun je je geld terug krijgen.

Hou deze pagina, en onze social media in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

Hartelijk dank voor je begrip en hopelijk tot snel,

Team CAPSLOC.

OPROEP!

In de tussentijd zitten we natuurlijk niet stil! We zijn achter de schermen hard bezig om evenementen en andere leuke, interessante en leerzame dingen in een online vorm te organiseren.

Heb je een gaaf idee voor een online event? Ben jij een lokale culturele zzp-er? Laat het ons weten, dan gaan we samen aan de slag om iets tofs te maken! We zijn ook op zoek naar schrijvers met passie voor muziek, kunst en cultuur, die het leuk vinden om voor ons blog te schrijven en zo hun schrijf skills aan te scherpen! Geïnteresseerd? Stuur een mail naar daniel@capsloc.nl