Corona update

Update: 13 oktober 2020

Beste CAPSLOC bezoeker,

Ook wij hebben deze week de persconferentie gezien en natuurlijk hebben het aanscherpen van de maatregelen voor CAPSLOC de nodige consequenties: In overeenstemming met de corona maatregelen van de overheid zijn het café en ons terras voorlopig gesloten.

Bij overige events volgen we de richtlijnen en aanscherpingen steeds nauwkeurig op, zodat al onze activiteiten veilig zijn.

We zijn continu bezig met het bedenken hoe we de regels zo goed mogelijk kunnen toepassen en toch een fijne sfeer kunnen creëren. 

We staan nog steeds voor serieuze uitdagingen, net als andere podia. Dat gezegd hebbende: we zijn heel voorzichtig weer aan het denken over kleinschalige activiteiten die op een veilige manier kunnen plaatsvinden. Hou deze pagina, en onze social media in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

Je tickets voor eerder geplande concerten en eventes blijven geldig, want we gaan de uitgestelde events zeker proberen te laten plaatsvinden op een latere datum. Als je verhinderd bent op die nieuwe datum kun je je geld terug krijgen.

Dank voor je begrip en hopelijk tot snel! – Team CAPSLOC


Online Events

Omdat ‘live’ events nu geen optie zijn en we natuurlijk wel leuke dingen willen organiseren én tegelijk muzikanten willen supporten, zijn we de afgelopen maanden online gegaan! 

De CAPSLOCKED Sessions met jong talent en doorgewinterde artiesten vind je op Facebook. Hier kun je genieten van quarantaine concerten. Je kunt de muzikanten supporten met positieve comments, door ze te volgend, te delen of aan ze te doneren. 

Met de online CAPS YOUR SKILLS workshops kun je je kennis aanscherpen: of je nu hard aan de weg wilt timmeren, of je hobby serieuzer wilt aanpakken: deze workshops kunnen je naar het volgende level helpen. Kijk snel op onze Facebook pagina.

OPROEP AAN LOKALE CREATIEVE ONDERNEMERS!

We zijn achter de schermen druk bezig om evenementen en andere leuke, interessante en leerzame dingen in een online vorm te organiseren.

Heb je een gaaf idee voor een online event? Ben je een lokale culturele zzp-er? Laat het ons weten, dan gaan we samen aan de slag om iets tofs te maken! We zijn ook op zoek naar schrijvers met passie voor muziek, kunst en cultuur, die het leuk vinden om voor ons blog te schrijven en zo hun schrijf skills aan te scherpen! Geïnteresseerd? Stuur een mail naar daniel@capsloc.nl