Capsloc Header corona-update

Corona update

Update: 15 september

YES! 🎉We mogen je vanaf 25 september weer verwelkomen in een (bijna) volle concertzaal met echte  concerten! Wat worden we daar blij van! 

Uiteraard houden we ons aan de actuele maatregelen die de overheid stelt: we willen je graag op een zo veilige mogelijke manier kunnen ontvangen. 

Richtlijnen voor bezoek aan CAPSLOC vanaf 25 september:

 • 1,5 meter afstand houden hoeft niet meer, maar geef elkaar nog steeds de ruimte, in rij, aan de bar, in de zaal. Dat is fijn en veilig voor iedereen.
 • Houd voor je bezoek de corona app en de QR gereed, zodat een van onze medewerkers deze vlot kan scannen. De app kun je hier downloaden.
 • Testen voor Toegang evenementen: toegang alleen op vertoon van je ticket en een negatieve test-, herstel- of vaccinatiebewijs via de QR code in de Corona Check app.
 • Let op: de QR code krijg je pas 14 dagen na je laatste prik.
 • Geen toegang bij corona klachten
 • Bij binnenkomst kun je je handen met handgel wassen (CAPSLOC zorgt hiervoor)
 • Hoest of nies in de binnenkant van je elleboog
 • Schud geen handen
 • Betaal zoveel mogelijk contactloos, alleen pinnen is mogelijk
 • Tafels, deurklinken en de toiletten worden regelmatig schoongemaakt door het personeel
 • Er is geen garderobe, je jas kun je bij je houden en over je stoel hangen.

   Deze regels vragen best wat flexibiliteit van ons allemaal. Het CAPSLOC team houdt in de gaten dat alles veilig is en blijft. Om die reden kan het zijn dat ze je instructies geven, waarbij verwacht wordt dat je je hier aan houdt. Gebeurt dat niet, dan zullen we je helaas moeten verzoeken om de CAPS Garden te verlaten. We zoeken naar wat het beste werkt, dus feedback is altijd welkom! We hopen in elk geval op je begrip.

   Tickets voor eerder geplande concerten en events blijven geldig, want we gaan de uitgestelde events zeker proberen te laten plaatsvinden op een latere datum. Als je verhinderd bent op die nieuwe datum kun je je geld terug krijgen.

   Concerten en events

   Kijk op de homepage van onze website voor het actuele programma. Recente gratis concerten vind je op Vimeo.

   CAPSLOC verzorgt podcasts en livestreams voor bedrijven, bands en artiesten. Ook kunnen bedrijven gebruik maken van onze corona-proof faciliteiten en ruimtes voor o.a. vergaderen en trainingen. Kijk voor meer informatie op de verhuurpagina, of neem contact op.

   Oproep aan lokale creatievelingen en ondernemers!

   We zijn achter de schermen druk bezig om evenementen en andere leuke, interessante en leerzame dingen in een online vorm te organiseren.

   Heb je een gaaf idee voor een online event? Ben je een lokale culturele zzp-er? Laat het ons weten, dan gaan we samen aan de slag om iets tofs te maken! We zijn ook op zoek naar schrijvers en influencers met passie voor muziek, kunst en cultuur, die het leuk vinden om te bloggen, vloggen of podcasten!

   Geïnteresseerd? Stuur een mail naar daniel@capsloc.nl

   capsloc terras drinks and bites