Corona update

Update: 12 augustus 2020

Beste CAPSLOC bezoeker,

Het CAPSLOC het zomerterras, de CAPS Garden is geopend! Een sfeervolle groene oase in de urban jungle. Lees hier meer

De overheid is ondertussen langzaam de maatschappij weer aan het opstarten. Bij CAPSLOC volgen we de ontwikkelingen natuurlijk nauwlettend. We zijn continu bezig met het bedenken hoe we te zijner tijd regels in de praktijk zouden kunnen toepassen. Op dit moment is er nog geen praktische manier voor ons om veilige en plezierige evenementen te organiseren.

We staan voor serieuze uitdagingen, net als andere podia. Om van alle uitdagingen één voorbeeld uit te lichten: stel je voor dat iedereen 1,5 meter afstand houdt in onze zaal, dan kunnen er 20 mensen naar een event komen. Stel dat de kaartjes €10 euro zijn, dan levert dat ons €200 op en kunnen we bijvoorbeeld net de geluidsman betalen. Voor de band en andere medewerkers, zijn er dan nog geen inkomsten. 

Tot 1 september zal CAPSLOC geen evenementen in het gebouw organiseren. Zodra er weer uitzicht is om events te gaan organiseren, gaan we natuurlijk nieuwe data plannen en zullen we dit via al onze kanalen laten weten.

Je tickets blijven geldig, want we gaan de uitgestelde events zeker proberen te laten plaatsvinden op een latere datum. Als je verhinderd bent op die nieuwe datum kun je je geld terug krijgen.

Hou deze pagina, en onze social media in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

Dank voor je begrip en hopelijk tot snel! - Team CAPSLOC


Online Events

Omdat 'live' events nu geen optie zijn en we natuurlijk wel leuke dingen willen organiseren én tegelijk muzikanten willen supporten, gaan we online! 

De CAPSLOCKED Sessions met jong talent en doorgewinterde artiesten vind je op Facebook. Hier kun je genieten van quarantaine concerten. Je kunt de muzikanten supporten met positieve comments, delen of doneren. 

Met de gratis CAPS YOUR SKILLS workshops kun je je kennis aanscherpen: of je nu hard aan de weg wilt timmeren, of je hobby serieuzer wilt aanpakken: deze workshops kunnen je naar het volgende level helpen. Kijk snel op onze Facebook pagina.

OPROEP AAN LOKALE CREATIEVE ONDERNEMERS!

We zijn achter de schermen druk bezig om evenementen en andere leuke, interessante en leerzame dingen in een online vorm te organiseren.

Heb je een gaaf idee voor een online event? Ben je een lokale culturele zzp-er? Laat het ons weten, dan gaan we samen aan de slag om iets tofs te maken! We zijn ook op zoek naar schrijvers met passie voor muziek, kunst en cultuur, die het leuk vinden om voor ons blog te schrijven en zo hun schrijf skills aan te scherpen! Geïnteresseerd? Stuur een mail naar daniel@capsloc.nl