Oefenruimte

Onze oefenruimte is weer beschikbaar!

Zin om stoom af te blazen en even flink herrie maken achter een drumstel? De gitaarversterker open te gooien, of met de DJ Set aan de slag? Fijn als je even geen rekening hoeft te houden met de buren of gezinsleden.

Vanaf 1 juni kun je een uur lang los gaan in onze oefenruimte. Je leest hieronder hoe je kunt reserveren en wat de regels zijn.

Tijden

Je kunt terecht op woensdag t/m zondag, van 14:00u - 22:00u (Laatste boeking om 21:00u)

Opties

In de oefenruimte staan een aantal dingen klaar:

  • Pioneer 2000 Nexus 2 set
  • Drumstel (neem altijd eigen stokken mee en als het kan je eigen kruk)
  • Gitaar of basgitaar versterker (neem je eigen gitaar mee)
  • Muzikanten met trompet, viool of andere makkelijk zelf mee te nemen instrumenten zijn natuurlijk ook welkom!
  • Er staat een PA installatie klaar om je telefoon / tablet / laptop op aan te sluiten, zodat je muziek af kunt spelen.

Belangrijk: van tevoren bespreek je waar je mee aan de slag wilt: één instrument per sessie. Daar wordt om hygiënische redenen niet vanaf geweken. Dus je kunt niet halverwege wisselen van het drumstel naar gitaar. (Natuurlijk kun je je eigen vier gitaren wel afwisselend inpluggen, of van je eigen tuba naar trompet ;-)

Hoe werkt het

Vanwege onze en jouw veiligheid nemen we de regels van de overheid in acht. We verwachten van jou dat je dat ook doet en ten alle tijden de aanwijzingen van ons team opvolgt. 

De oefenruimte is per persoon, per sessie maximaal 1 uur beschikbaar. Op meerdere dagen een uur reserveren kan: zolang er plek is. Zo krijgt iedereen de kans om de ruimte te gebruiken!

  • Er mag 1 persoon het gebouw in. Voor ‘chauffeurs’ geldt: alleen drop off & pick up!
  • Tarief: €20 per uur. Betalen alleen via PIN.

 

Reserveren

Om te reserveren, of als je vragen hebt stuur je een mail naar oefenruimte@capsloc.nl met daarin je voorkeurstijd / -dag. Menno neemt contact met je op en spreekt verder met je af.