Capsloc Header optreden-in-capsloc

Spelen in CAPSLOC?

Wil jij weleens optreden bij CAPSLOC? We hebben een aantal vaste programma’s en festivals waar je misschien kunt spelen. Maar natuurlijk vinden we het ook heel tof als je je EP of album uitbrengt en een release party wilt organiseren. Lees meer hieronder:

SMASHFEST

Een jaarlijks terugkomend keihard festival vol hardcore bands, lekker eten, kraampjes met kunst en alles wat Smithsfoodgroup DIY kan bedenken. Die zijn namelijk de drijvende kracht achter dit evenement.

CAPS CORE

Sinds 2014 hét (supervette) festival voor liefhebbers van metal, hardcore, punk en alles wat daar omheen ligt. Net als Smashfest een productie van platenlabel / boekingskantoor Smithsfoodgroup DIY en powered by CAPSLOC

Jamcity

Elke laatste zondag van de maand is er een jamsessie bij CAPSLOC! Iedereen is welkom, van elk niveau. Met een instrument, of om te luisteren met een bitterbal en een biertje aan de bar.

Café avonden met lokale bands

Regelmatig boeken we beginnende lokale bands voor een vrijdagavond in ons café. Ben, of ken je zo’n band? Dan horen we je graag! Weet je een andere regionale band die super goed aansluit op jullie muziek, nog beter!

Interesse?

Stuur een email met links, video’s en/of website naar info@capsloc.nl. Het is natuurlijk belangrijk dat we een goed beeld krijgen van jou en je band. Wees volledig, maar hou het kort.