Capsloc Header optreden-in-capsloc

Spelen in CAPSLOC?

Wil jij optreden in CAPSLOC? We hebben een aantal vaste programma’s en festivals waar je misschien kunt spelen. Maar natuurlijk vinden we het ook heel tof als je je EP of album uitbrengt en een release party wilt organiseren. Hou ook onze socials in de gaten voor ‘Open Calls’ en talent trajecten. Lees meer hieronder:

WHAT’S COOKING

What’s Cooking is hét poptalent podium van 010. Beginnende popartiesten uit Capelle en de regio krijgen bij CAPSLOC de kans om zich te presenteren. Voor het publiek is het een echte buitenkans om de top acts van morgen te leren kennen en te supporten.

Wil jij ook spelen op What’s Cooking? Stuur dan je presskit naar programmering@capsloc.nl en wie weet sta jij dan straks ook op het podium!

CAPS CORE

Sinds 2014 hét (supervette) festival voor liefhebbers van metal, hardcore, punk en alles wat daar omheen ligt. 

JAMSESSIES

Regelmatig zijn er jamsessies in CAPSLOC. Kijk voor de data in ons programma, op de homepage. Aanmelden hoeft niet, kom langs en doe mee! 

LOKALE + REGIONALE BANDS & ARTIESTEN

Speel jij in een (beginnende) band of ben je artiest in Capelle aan den IJssel of regio Zuid Holland? Wil je een release party organiseren? We zijn altijd benieuwd naar nieuwe muziek. Wie weet is er een plek voor jou op het CAPSLOC podium! 

TIP ONS!

Ken je een gave band of artiest? Tip ons! Stuur een email met links, video’s en/of website naar programmering@capsloc.nl zodat we een goed beeld kunnen krijgen van de band of artiest.

CAPSLOC Venue Riders

Onze riders kun je hier downloaden:

Spelen in Capsloc