Capsloc Header joeys-midnight-club-in-capsloc

Joey’s Midnight Club in CAPSLOC

Terug naar overzicht

In januari 2021 gingen de heren van Joey’s Midnight Club al los tijdens Eurosonic in Groningen, en op zaterdag 6 februari speelden ze het dak er af in CAPSLOC in Capelle aan den IJssel tijdens een ijzersterk online concert. Weliswaar zónder live publiek, maar de energie spatte van de schermen in de huiskamers van onze kijkers.

Joey’s Midnight Club is een powertrio van jonge honden die elkaar ontmoet hebben tijdens hun studie aan D’Drive in Leeuwarden. Hun basis is inmiddels verlegd naar Zwolle, waar ze – op het moment van schrijven – hard aan het werk zijn om songs voor hun eerste EP af te ronden. De 2 singles Rollerskates (met bijbehorende clip) en Don’t Waste My Time zijn al het eerste resultaat.

Nanne, Youp en Jelle stromen over van een gezonde dosis energie. Op het podium, maar ook via hun opnames. Lekkere melodielijnen, groovende drumpartijen, heftige puntige gitaarriffs en pompende baslijnen zijn hun handelsmerk, zonder het liedje uit het oog te verliezen.

Deze jonge rockers laten zich door corona niet tegenhouden! Luister hier naar het interview dat de band had in Zwaardvis, het alternatieve radioprogramma van Radio Capelle.

Ons CAPS oordeel: hou Joey’s Mignight Club goed in de gaten, want dit is een band die je echt live wilt ervaren op een festival. Er wordt volop gewerkt aan nieuw materiaal, dat in een goeie rock playlist zeker niet mag ontbreken.

Onze fotograaf Frans Bezooijen schoot tijdens het concert de schitterende foto’s die we hier met je delen. 

Meer zien of horen van Joey’s Midnight Club kun je via deze links. Support de band en volg ze!
SpotifyFacebook / Instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *