Capsloc Header naomi-king-cosmic-love-muurschildering

Naomi King: Cosmic Love muurschildering

Terug naar overzicht
https://youtu.be/0HGyOGR_QeA

Illustrator & muralist Naomi King maakte een prachtige muurschildering in de workshopruimte van CAPSLOC: ‘Cosmic Love’. Zoals ze het zelf omschrijft: “Sommige mensen zijn een geschenk uit de hemel. Ik vind het heel magisch dat 2 totaal verschillende mensen de liefde in elkaar vinden, en een weg zoeken om samen het leven te bewandelen.”

Naomi is creatief ondernemer: illustrator, grafisch ontwerper en maakt muurschilderingen. Maar deze dame zit ook niet stil op andere gebieden: Naomi is namelijk ook Dj, event organisator en (workshop)docent in ondernemerschap, marketing en timemanagement, digitale media en beeldende kunsten.

Links
Website: https://www.facebook.com/Naomikingillustration
Instagram: https://www.instagram.com/naomiking010

CAPS ART OPROEP!

Ben jij kunstenaar? Get in touch! Onze muren zijn beschikbaar voor kunstenaars uit de regio, van alle niveaus. In het kort: wij betalen het materiaal voor jouw werk in CAPSLOC. Wij promoten je via onze kanalen én we organiseren exposities samen met jou en de andere kunstenaars. Je komt op onze online ‘Wall of Fame’, met een korte ‘making of’ video. De kunst maakt na minimaal een jaar plaats voor een nieuwe kunstenaar. Stuur je bio/portfolio naar daniel@capsloc.nl als je interesse hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *