Capsloc Header open-call

Open Call voor jonge Capelse muziekmakers!

Terug naar overzicht
Iedereen voelt zich wel eens eenzaam. In veel gevallen verdwijnt dat eenzame gevoel vanzelf als je weer beter in je vel zit. Wat als dat gevoel heel sterk is en lang blijft hangen? Soms is het niet makkelijk om er over te praten, of om het te herkennen bij iemand anders. Terwijl dat heel belangrijk is.
 
CAPSLOC werkt samen met de gemeente Capelle aan den IJssel aan een project over eenzaamheid, waar jij misschien ook een bijdrage aan kunt leveren en waar jouw nummer professioneel wordt opgenomen en uitgebracht!
 
Woon je in Capelle a/d IJssel, ben je tussen de 12 en 23 jaar en heb jij een nummer geschreven over eenzaamheid? Meld je dan aan!
 
Stuur UITERLIJK DONDERDAG 15 JANUARI je demo naar info@capsloc.nl, met je contactgegevens erbij. Het mag een demo zijn, dus het hoeft nog niet perfect. (Tip: stuur via Soundcloud, Youtube, of een los audio bestand via Wetransfer).
 
De nummers die uiteindelijk worden geselecteerd gaan we samen met de muzikanten professioneel opnemen, produceren en uitbrengen…!
 
Ieder genre en taal is welkom, zolang het maar gaat over eenzaamheid. We zijn benieuwd naar jouw inzending!