Capsloc Header oproep-capslocked-sessions

Oproep CAPSLOCKED Sessions

Terug naar overzicht

Caps Locked SessionsUPDATE: de sessies zijn voor nu afgelopen. Wil je graag eens spelen in CAPSLOC? Klik dan hier voor meer informatie. Bekijk alle CAPSlocked sessies op Facebook.

Vrienden, muzikanten, artiesten,

Hopelijk zijn jullie gezond en niet al te zwaar geraakt door de overige effecten van het virus.

Hier is een oproep vanuit CAPSLOC. We willen graag artiesten supporten en tegelijk voor entertainment bij mensen thuis zorgen. Op dit moment gaat dat natuurlijk het beste online. Veel artiesten geven online huiskamer concerten. Heel gaaf, maar dat levert vaak geen directe inkomsten op.

Vandaar onze vraag:

Als je zelf zin hebt, of andere artiesten weet die het leuk vinden om minimaal een half uur (of langer) te spelen en ons een video daarvan te sturen, dan plannen we die in, en kondigen we die aan als event op FB. Bij voorkeur steunen we regionale artiesten, maar iedereen mag zich melden.

Geef je liever workshops? Meld je dan ook!

Als vergoeding kunnen we €150 ex. BTW betalen. De artiest mag een donatie link meesturen (bijv. https://ko-fi.com Tikkie, PayPal, een link naar je webshop, of een ander goed doel). Dan promoten we die ook. Alle inkomsten zijn dus voor de artiest. Wij hebben op dit moment uiteraard zelf geen inkomsten, vandaar dat we ook geen hoge vergoedingen kunnen bieden. Het is echt elkaar deze periode door helpen, samenwerken en creatief zijn, en dit is hoe wij iets kunnen bijdragen. 

Heb je andere ideëen om samen te werken? Contact ons via het onderstaande email adres!

Suggesties zijn uiteraard welkom, we proberen een creatieve oplossing te vinden in deze surrealistische tijd. Als iets niet duidelijk is, laat het weten!

Ook een CAPSLOCKED Session doen?

Iedere artiest met een professionele instelling kan in aanmerking komen voor een CAPSLOCKED Session. Wel zullen we net als bij onze ‘normale’ programmering keuzes moeten maken: deelname is dus niet gegarandeerd! Interesse? Stuur eerst een beknopte mail met bio, presskit en evt. foto’s erbij naar desiree@capsloc.nl

Groeten en gezondheid,
Team CAPSLOC

Technische info voor aanleveren video vind je hier op Facebook

Benieuwd naar eerdere sessies? Je vind ze hier op onze Facebook pagina.

Mede mogelijk gemaakt door popunie.nl

Popunie

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *