Anchillys + Axident + Arché

Concert Metal

CAPS Loud!

Een brute extreme metal package met Anchillys’ technische Brutal Death Metal, Axident’s Thrash Metal uit Antwerpen en Arché’s snoeiharde Thrash riffs.

ANCHILLYS
Anchillys is een Technical Brutal Death Metal band. Opgericht door Andy Wit (Ex-Korpse). Eind 2022 heeft hij het album "Elan Vital" uitgebracht. Anchillys is officieel een 1 mans project. Maar sinds begin 2023 is het omgevormd tot een live band.

Links: Instagram / Bandcamp

AXIDENT
Thrash metal from Antwerp Belgium since 2022. Highly influenced by bands such as Slayer, Sodom, Schizophrenia, (old) Metallica, Evil Invaders, etc. Axident recorded a 3-track demo on March 2023, which they released on CD in September 2023 under the label “Sounds of Hell”. Now time has come to attack the world with their first full length album set to be released in may 2024.

Links: Instagram / Spotify

ARCHÉ
Arché brengt Thrash metal terug naar haar kern. Met snoeiharde riffs, bliksem snelle drums en een gezonde dosis aan melodie staat deze uit Delft georiënteerde band garant aan een uitgebalanceerde set met eigen materiaal.

Links: Instagram

Hoe kan ik kaarten kopen?

Je kunt op twee manieren kaarten kopen: online en aan de kassa. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Online
Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met je tickets. Je hoeft de tickets niet uit te printen (denk aan de bomen!): bewaar ze op je smartphone en neem ze mee op de avond van het concert. Bij de entree kun je de tickets laten scannen.

Aan de kassa
Op basis van beschikbaarheid kun je vlak voor het concert aan de kassa ook tickets kopen. De kassa opent op de aangegeven tijd ‘deuren open’ van het event. Op is op: we raden je aan om online in de voorverkoop je tickets te kopen. Meestal is dit ook goedkoper. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Uitzondering: activiteiten die georganiseerd zijn door derden en die zelf de kaartverkoop verzorgen.

Kan je bij CAPSLOC met contant geld betalen?

Bij CAPSLOC kan je alleen met PIN betalen.

Heeft CAPSLOC zitplaatsen?

CAPSLOC heeft alleen staanplaatsen, tenzij expliciet anders aangegeven. Heb je om medische reden een zitplek nodig, neem dan vooraf per mail contact met ons op.

Gerelateerde events

LEIF DE LEEUW BAND

vr 19 apr 2024

De Leif de Leeuw Band is dé southern jamband van Europa.

Koop tickets

NIKO + SOCKS;SPORTSSOCKS

za 18 mei 2024

Een epic Indie night met indie-ambient-punk van Socks;SportsSocks en pleasing indie melodies infused with a touch of 00’s rock vibes van Niko.

Koop tickets

MELLE + MARYN CHARLIE

za 1 jun 2024

Ervaar de opkomende poptalenten Maryn Charlie en Melle live op één podium! Een dubbelconcert dat barst van de energie en eerlijke emoties, gegarandeerd een avond die je niet wilt missen.

Koop tickets