Capelle On Stage Lyrics en Hooks Workshop

Workshop

Catchy Lyrics en Hooks met Romay!

Wil je leren catchy lyrics en hooks on the spot te schrijven en zingen? Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud en kom je uit Capelle? Dan is deze workshop speciaal voor jou! Ontdek de magie van muziek met Romay.

Maak kennis met artist, songwriter & producer Romay, bekend om zijn unieke talent om pakkende teksten en melodieën ter plekke te creëren. Hij neemt je mee op een reis waarin hij de geheimen achter zijn catchy lyrics en hooks onthult.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens deze workshop leer je ook over stemgebruik, hoe je meer plezier kunt beleven aan muziek en hoe je jezelf krachtig kunt presenteren op het podium.

Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan en kom gezellig meedoen! Het wordt een onvergetelijke ervaring vol muzikale inspiratie en plezier.

Links: Instagram

Capelle On Stage
Deze CAPSLOC workshop staat in het teken van het Capelle On Stage: het showcase festival voor Capelse jongeren met workshops, jamsessies, open mics en coaching! Meer weten? Klik hier voor meer informatie. Doe mee!

AANMELDEN
Wil jij ook graag meedoen met deze workshop? Stuur dan een bericht naar de CAPSLOC Talent Coach op Instagram.

Hoe kan ik kaarten kopen?

Je kunt op twee manieren kaarten kopen: online en aan de kassa. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Online
Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met je tickets. Je hoeft de tickets niet uit te printen (denk aan de bomen!): bewaar ze op je smartphone en neem ze mee op de avond van het concert. Bij de entree kun je de tickets laten scannen.

Aan de kassa
Op basis van beschikbaarheid kun je vlak voor het concert aan de kassa ook tickets kopen. De kassa opent op de aangegeven tijd ‘deuren open’ van het event. Op is op: we raden je aan om online in de voorverkoop je tickets te kopen. Meestal is dit ook goedkoper. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Uitzondering: activiteiten die georganiseerd zijn door derden en die zelf de kaartverkoop verzorgen.

Kan je bij CAPSLOC met contant geld betalen?

Bij CAPSLOC kan je alleen met PIN betalen.

Heeft CAPSLOC zitplaatsen?

CAPSLOC heeft alleen staanplaatsen, tenzij expliciet anders aangegeven. Heb je om medische reden een zitplek nodig, neem dan vooraf per mail contact met ons op.

Gerelateerde events

LEIF DE LEEUW BAND

vr 19 apr 2024

De Leif de Leeuw Band is dé southern jamband van Europa.

Koop tickets

NIKO + SOCKS;SPORTSSOCKS

za 18 mei 2024

Een epic Indie night met indie-ambient-punk van Socks;SportsSocks en pleasing indie melodies infused with a touch of 00’s rock vibes van Niko.

Koop tickets

MELLE + MARYN CHARLIE

za 1 jun 2024

Ervaar de opkomende poptalenten Maryn Charlie en Melle live op één podium! Een dubbelconcert dat barst van de energie en eerlijke emoties, gegarandeerd een avond die je niet wilt missen.

Koop tickets