Capelle On Stage tekst en inspiratie workshop

Gratis
Workshop

Tekst en Inspiratie met Corleone!

Wil je ontdekken hoe je jezelf kunt verbinden met een overvloed aan inspiratiebronnen? Dan is deze workshop van Corleone perfect voor jou. Hier leer je hoe je inspiratie kunt putten uit elk woord dat je hoort.

Of je nu worstelt met het aan elkaar knopen van teksten of het vinden van een startpunt voor je schrijven, deze workshop is gemaakt om je te helpen. De ideeën wolk staat centraal tijdens deze sessie, waar je wordt uitgenodigd om je creativiteit te laten stromen en je te laten inspireren door de onuitputtelijke bron van gedachten en concepten.

Corleone
Corleone is een schrijver, rapper en zanger afkomstig uit de havenstad van Rotterdam. Sinds 2019 organiseert Corleone het woordkunst evenement Horizontaal en is hier ook de oprichter van. Het evenement is een belangrijk stukje cultuur binnen de gemeente van Spijkenisse en is tot op heden altijd uitverkocht. Naast dat Cor al jarenlang zijn strepen verdiend binnen de muziek en landelijke bekendheid kreeg tijdens the Voice of Holland, schrijft de artiest sinds 2003 al zijn eigen teksten. Ruim 20 jaar schrijf ervaring geeft de benodigde trucjes om op een effectieve manier in te kunnen pluggen in de bron inspiratie die nodig is om een tekst te kunnen schrijven.

Links: Spotify / Instagram

Capelle On Stage
Deze CAPSLOC workshop staat in het teken van het Capelle On Stage: het showcase festival voor Capelse jongeren met workshops, jamsessies, open mics en coaching! Meer weten? Klik hier voor meer informatie. Doe mee!

AANMELDEN
Wil jij ook graag meedoen met deze workshop? Stuur dan een bericht naar de CAPSLOC Talent Coach op Instagram.

Hoe kan ik kaarten kopen?

Je kunt op twee manieren kaarten kopen: online en aan de kassa. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Online
Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met je tickets. Je hoeft de tickets niet uit te printen (denk aan de bomen!): bewaar ze op je smartphone en neem ze mee op de avond van het concert. Bij de entree kun je de tickets laten scannen.

Aan de kassa
Op basis van beschikbaarheid kun je vlak voor het concert aan de kassa ook tickets kopen. De kassa opent op de aangegeven tijd ‘deuren open’ van het event. Op is op: we raden je aan om online in de voorverkoop je tickets te kopen. Meestal is dit ook goedkoper. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Uitzondering: activiteiten die georganiseerd zijn door derden en die zelf de kaartverkoop verzorgen.

Kan je bij CAPSLOC met contant geld betalen?

Bij CAPSLOC kan je alleen met PIN betalen.

Heeft CAPSLOC zitplaatsen?

CAPSLOC heeft alleen staanplaatsen, tenzij expliciet anders aangegeven. Heb je om medische reden een zitplek nodig, neem dan vooraf per mail contact met ons op.

Gerelateerde events

LEIF DE LEEUW BAND

vr 19 apr 2024

De Leif de Leeuw Band is dé southern jamband van Europa.

Koop tickets

NIKO + SOCKS;SPORTSSOCKS

za 18 mei 2024

Een epic Indie night met indie-ambient-punk van Socks;SportsSocks en pleasing indie melodies infused with a touch of 00’s rock vibes van Niko.

Koop tickets

MELLE + MARYN CHARLIE

za 1 jun 2024

Ervaar de opkomende poptalenten Maryn Charlie en Melle live op één podium! Een dubbelconcert dat barst van de energie en eerlijke emoties, gegarandeerd een avond die je niet wilt missen.

Koop tickets