Capelle On Stage Zang Workshop

Gratis
Workshop

Zangcoaching door Donna Lugassy!

Maak je klaar om je zang-, rap- en spoken word vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen met Donna Lugassy tijdens deze Capelle on Stage workshop.

Ontdek hoe je emotie in je stem kunt leggen, technische vaardigheden kunt verbeteren en zelfverzekerd het podium kunt betreden. Mis deze kans niet om je innerlijke artiest te laten schitteren!

Over de docent:

Donna Lugassy
Donna Lugassy, geboren op 29 april 1994 te Rotterdam, is een opmerkelijke singer-songwriter & producer met een kenmerkend stemgeluid en een passie voor muziek die begon op 7-jarige leeftijd.

Met een eclectische mix van invloeden, van soul en R&B tot pop en elektronische muziek, heeft ze haar grenzen verlegd en haar geluid vernieuwd, resulterend in brede erkenning zowel binnen als buiten haar thuisland.

Haar vermogen om diepgaande emoties vast te leggen in haar teksten heeft geleid tot samenwerkingen met een indrukwekkende lijst van artiesten en de oprichting van haar Engelstalige House/Dance/EDM alter ego, ‘Ludona’, dat snel populair werd sinds de lancering in november 2022. Donna blijft haar fans betoveren met haar onmiskenbare stem en innovatieve benadering, terwijl ze groeit en evolueert als artiest, gedreven door haar passie en toewijding aan haar muziek.

Links: Spotify / Instagram

Capelle On Stage
Deze CAPSLOC workshop staat in het teken van het Capelle On Stage: het showcase festival voor Capelse jongeren met workshops, jamsessies, open mics en coaching! Meer weten? Klik hier voor meer informatie. Doe mee!

AANMELDEN
Wil jij ook graag meedoen met deze workshop? Stuur dan een bericht naar de CAPSLOC Talent Coach op Instagram.

Hoe kan ik kaarten kopen?

Je kunt op twee manieren kaarten kopen: online en aan de kassa. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Online
Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met je tickets. Je hoeft de tickets niet uit te printen (denk aan de bomen!): bewaar ze op je smartphone en neem ze mee op de avond van het concert. Bij de entree kun je de tickets laten scannen.

Aan de kassa
Op basis van beschikbaarheid kun je vlak voor het concert aan de kassa ook tickets kopen. De kassa opent op de aangegeven tijd ‘deuren open’ van het event. Op is op: we raden je aan om online in de voorverkoop je tickets te kopen. Meestal is dit ook goedkoper. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Uitzondering: activiteiten die georganiseerd zijn door derden en die zelf de kaartverkoop verzorgen.

Kan je bij CAPSLOC met contant geld betalen?

Bij CAPSLOC kan je alleen met PIN betalen.

Heeft CAPSLOC zitplaatsen?

CAPSLOC heeft alleen staanplaatsen, tenzij expliciet anders aangegeven. Heb je om medische reden een zitplek nodig, neem dan vooraf per mail contact met ons op.

Gerelateerde events

LEIF DE LEEUW BAND

vr 19 apr 2024

De Leif de Leeuw Band is dé southern jamband van Europa.

Koop tickets

NIKO + SOCKS;SPORTSSOCKS

za 18 mei 2024

Een epic Indie night met indie-ambient-punk van Socks;SportsSocks en pleasing indie melodies infused with a touch of 00’s rock vibes van Niko.

Koop tickets

MELLE + MARYN CHARLIE

za 1 jun 2024

Ervaar de opkomende poptalenten Maryn Charlie en Melle live op één podium! Een dubbelconcert dat barst van de energie en eerlijke emoties, gegarandeerd een avond die je niet wilt missen.

Koop tickets