CAPS Loud!

Concert Metal

Anchillys + Arché + Sepiroth + Buried!

Een brute Extreme Metal avond met een crushing line up: Anchillys, Arché, Sepiroth en Buried.

ANCHILLYS
Anchillys is een Technical Brutal Death Metal band. Opgericht door Andy Wit (Ex-Korpse). Eind 2022 heeft hij het album "Elan Vital" uitgebracht. Anchillys is officieel een 1 mans project dat sinds begin 2023 is omgevormd tot een live band.

Links: Instagram / Bandcamp

ARCHÉ
Arché brengt Thrash metal terug naar haar kern. Met snoeiharde riffs, bliksem snelle drums en een gezonde dosis aan melodie staat deze uit Delft georiënteerde band garant aan een uitgebalanceerde set met eigen materiaal.

Links: Instagram / Facebook

SEPIROTH
Sepiroth is een brute old-school death metal band uit Sliedrecht. Sepiroth maakt riff-georiënteerde death metal met veel blastbeats, in de stijl van Suffocation, Morbid Angel, Vomitory en Dying Fetus. Sepiroth wil zichzelf niet vastpinnen op één subgenre; de nummers variëren van brute death metal tot technische en old-school death metal. Wat betreft de overall sound, streeft Sepiroth naar een unieke en strakke klank.

Links Instagram / Bandcamp

BURIED
BURIED brengt een eerbetoon aan old school death metal met een unieke moderne twist. Met leden afkomstig van de brute death metalband Pyaemia, combineren ze zware vocalen, waanzinnig drummen en groovy gitaarlijnen. Denk aan invloeden van Suffocation, Revocation en Pantera. Hun muziek bevat zware riffs, soms met ongebruikelijke maatsoorten die het publiek laten headbangen. Bereid je voor op brute death metal uit Rotterdam!

Links: Facebook / Instagram

Hoe kan ik kaarten kopen?

Je kunt op twee manieren kaarten kopen: online en aan de kassa. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Online
Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met je tickets. Je hoeft de tickets niet uit te printen (denk aan de bomen!): bewaar ze op je smartphone en neem ze mee op de avond van het concert. Bij de entree kun je de tickets laten scannen.

Aan de kassa
Op basis van beschikbaarheid kun je vlak voor het concert aan de kassa ook tickets kopen. De kassa opent op de aangegeven tijd ‘deuren open’ van het event. Op is op: we raden je aan om online in de voorverkoop je tickets te kopen. Meestal is dit ook goedkoper. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Uitzondering: activiteiten die georganiseerd zijn door derden en die zelf de kaartverkoop verzorgen.

Kan je bij CAPSLOC met contant geld betalen?

Bij CAPSLOC kan je alleen met PIN betalen.

Heeft CAPSLOC zitplaatsen?

CAPSLOC heeft alleen staanplaatsen, tenzij expliciet anders aangegeven. Heb je om medische reden een zitplek nodig, neem dan vooraf per mail contact met ons op.

Gerelateerde events

TENACIOUS G

za 22 jun 2024

A tribute to the greatest and best band in the world, Tenacious D!Fans van Tenacious D, Jack Black, Kyle Gass, The Pick of Destiny, School of Rock, opgelet! Tenacious G Tribute, UK's beste Tenacious D Tribute band komt terug naar Capelle aan den IJssel en met 'the greatest song in the world' gaan ze het dak er, net als in 2019 weer af spelen.

Koop tickets

POPSPORT ZUID HOLLAND SHOWCASE

za 29 jun 2024

Na een ontwikkeltraject met coachingsessies en workshops sluiten de Zuid-Hollandse deelnemers hun Popsport avontuur af met een knallende showcase.

Lees meer

Skapiche + Skippabeat

za 7 sep 2024

Ervaar de onvergetelijke energie van SKAPICHE?! en de aanstekelijke vibes van SKIPPABEAT - twee opzwepende ska bands die je gegarandeerd laten dansen en springen op hun dynamische beats.

Koop tickets