MISTER PERSONAL & JOHN KEYS PRESENT

Concert Hiphop Soul

EASTGARDEN KEYS COLLECTIVE

EASTGARDEN KEYS COLLECTIVE: Mister Personal & John Keys bundelen hun krachten voor een Live Hip Hop Spektakel. De legendarische band Keys Collective zorgt altijd voor een mega energie en laat dit nou juist de kracht zijn van onze Capellenaar die bekend staat om zijn rauwe maar zielsverwarmende live shows.

Eastgarden Music en Keyscollective acts zijn ook aanwezig tijdens het avondvullende programma, dus alle ingrediënten zijn in huis voor een perfecte avond vol Peace, Love, Unity. Een muzikale reis door de tijd in het landschap van Hip Hop, Soul & R&B!

MISTER PERSONAL
Mister Personal, Hiphopartiest en oprichter van Eastgarden Music, fungeert als CEO voor creatieve ontwikkeling, geluidstechnicus en artistiek organisator. Met een passie voor hiphopcultuur verbindt hij talentvolle zielen en laat een
blijvende erfenis voor muziek achter. Voorheen bekend als Persoonlijk (PSL), is hij een kunstenaar in zowel Nederlands als Engels en een podium goochelaar met een eerlijke en rauwe aanwezigheid.

Op zijn 15e begon Mister Personal met optreden en bereikt dit jaar zijn 600ste show, terwijl Eastgarden Music hun 15-jarig jubileum viert en evolueert van een hiphop collectief naar een gevestigd indie-label. Met Europese tours in landen als Zwitserland, Duitsland en Frankrijk, Denemarken en meer heeft hij samengewerkt / mogen openen voor / met hiphop legendes als De La Soul, Wu-Tang, Tribe Called Quest, en vele grote namen en heeft hij zelf Afu-Ra (USA) weten te strikken voor zijn nieuwe album OFF-GRID geproduceerd door TReBeats uit Zwitserland.

Als studio-engineer en creatief outlet voor meer dan 52 artiesten onder zijn label combineert hij zijn muzikale carrière met een actieve rol als jeugdcoach en onderzoeker in het prachtige Hip Hop Landschap. Zijn liveshows vertegenwoordigen vredesliefde en eenheid, waardoor het publiek geïnspireerd raakt.

Mister Personal staat bekend om het ontdekken van nieuw talent en schijnt altijd licht op opkomende artiesten. Zijn show combineert soulvolle, jazz en funky elementen met liefde voor rauwe hiphop uit de jaren 90 en eigentijdse rap.

Links Instagram / Spotify

KEYS COLLECTIVE
Keys Collective is een projectband Olv John Keys. Naast het begeleiden van diverse jamsessies en open mic avonden door het land, begeleiden ze een breed roster van independent artiesten zowel live als voor studio opnames.

John Keys heeft als talentscout, producer en musical director veel ervaring opgedaan met artiesten zoals Tasha’s World, Shirma Rousse, Perry Mystique en festivals als North Sea Jazz, lowlands, Sziget..podia als Tivoli, Paradiso, London Jazzcafe, S.O.B. New York.

De laatste jaren richt John Keys zich weer volledig op talentontwikkeling met platforms als Connect & mix, The ARTisT Rhymz en de Keys Collective Jamsessies.

De band en de avonden zijn de plekken waar John Keys (nieuw) talent presenteert en ontwikkelt.

Eastgarden Music en Keys Collective organiseren een live event in samenwerking met Capsloc. Hierbij bundelen Mister Personal en John Keys hun krachten in de vorm van een Hip Hop Vuist met heerlijke soul vibes en gaan we zelfs even terug in de tijd een bezoekje brengen aan wat Greatest Hits uit allerlei genres.

Links: Youtube Instagram

Hoe kan ik kaarten kopen?

Je kunt op twee manieren kaarten kopen: online en aan de kassa. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Online
Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met je tickets. Je hoeft de tickets niet uit te printen (denk aan de bomen!): bewaar ze op je smartphone en neem ze mee op de avond van het concert. Bij de entree kun je de tickets laten scannen.

Aan de kassa
Op basis van beschikbaarheid kun je vlak voor het concert aan de kassa ook tickets kopen. De kassa opent op de aangegeven tijd ‘deuren open’ van het event. Op is op: we raden je aan om online in de voorverkoop je tickets te kopen. Meestal is dit ook goedkoper. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Uitzondering: activiteiten die georganiseerd zijn door derden en die zelf de kaartverkoop verzorgen.

Kan je bij CAPSLOC met contant geld betalen?

Bij CAPSLOC kan je alleen met PIN betalen.

Heeft CAPSLOC zitplaatsen?

CAPSLOC heeft alleen staanplaatsen, tenzij expliciet anders aangegeven. Heb je om medische reden een zitplek nodig, neem dan vooraf per mail contact met ons op.

Gerelateerde events

LEIF DE LEEUW BAND

vr 19 apr 2024

De Leif de Leeuw Band is dé southern jamband van Europa.

Koop tickets

NIKO + SOCKS;SPORTSSOCKS

za 18 mei 2024

Een epic Indie night met indie-ambient-punk van Socks;SportsSocks en pleasing indie melodies infused with a touch of 00’s rock vibes van Niko.

Koop tickets

MELLE + MARYN CHARLIE

za 1 jun 2024

Ervaar de opkomende poptalenten Maryn Charlie en Melle live op één podium! Een dubbelconcert dat barst van de energie en eerlijke emoties, gegarandeerd een avond die je niet wilt missen.

Koop tickets