Pitch Parade Capelle aan den IJssel

Gratis
Concert Pitch parade

Breng je idee en krijg euro's mee!

Heb je een creatief idee voor bij jou in de buurt? Wil je graag een eigen festival organiseren, een kunstproject of totaal iets anders? Grijp je kans in de Pitch Parade om met geld jouw idee tot leven te brengen.

Ben jij tussen de 15 en 27 jaar en barst je van de creatieve ideeën? Mag het bij jou in de buurt ook allemaal wel wat leuker? Kan Capelle jouw ideeën goed gebruiken? Wil je graag een eigen festival organiseren, een community garden starten, een leesclub beginnen of een ander geweldig initiatief tot leven brengen?

Grijp nu je kans in de Pitch Parade Capelle om met financiering jouw dromen om te zetten in realiteit! Kunstgebouw en het VSBfonds staan klaar om je te helpen jouw dromen waar te maken.

PITCH AANMELDEN EN INFORMATIE
Deadline voor aanmelden is 28 mei, via pitchparade.nl

Wanneer: dinsdag 4 juni 2024 om 20.45 uur
Waar: Pop- & Cultuurpodium CAPSLOC
Doel: Jouw geweldige idee ondersteunen met maximaal €2.500,- per project!

(Foto’s: Laura-anne Grimbergen)

Hoe kan ik kaarten kopen?

Je kunt op twee manieren kaarten kopen: online en aan de kassa. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Online
Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met je tickets. Je hoeft de tickets niet uit te printen (denk aan de bomen!): bewaar ze op je smartphone en neem ze mee op de avond van het concert. Bij de entree kun je de tickets laten scannen.

Aan de kassa
Op basis van beschikbaarheid kun je vlak voor het concert aan de kassa ook tickets kopen. De kassa opent op de aangegeven tijd ‘deuren open’ van het event. Op is op: we raden je aan om online in de voorverkoop je tickets te kopen. Meestal is dit ook goedkoper. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Uitzondering: activiteiten die georganiseerd zijn door derden en die zelf de kaartverkoop verzorgen.

Kan je bij CAPSLOC met contant geld betalen?

Bij CAPSLOC kan je alleen met PIN betalen.

Heeft CAPSLOC zitplaatsen?

CAPSLOC heeft alleen staanplaatsen, tenzij expliciet anders aangegeven. Heb je om medische reden een zitplek nodig, neem dan vooraf per mail contact met ons op.

Gerelateerde events

MELLE + MARYN CHARLIE

za 1 jun 2024

Ervaar de opkomende poptalenten Maryn Charlie en Melle live op één podium! Een dubbelconcert dat barst van de energie en eerlijke emoties, gegarandeerd een avond die je niet wilt missen.

Koop tickets

Vier Diversiteit!

zo 2 jun 2024

Een middag met muziek en leuke gesprekken waarbij we de diversiteit in Capelle vieren.

Koop tickets

CAPELLE ON STAGE SHOWCASE

za 15 jun 2024

Inmiddels alweer het 3e Capelle On Stage showcase festival! Jonge Capelse popmuziek talenten tussen de 12 en 18 jaar staan op het CAPSLOC podium.

Lees meer