POPSPORT ZUID HOLLAND SHOWCASE

Event Showcase Festival

EEN MUZIKALE MIX MET KNALLENDE SHOWCASES!

Na een ontwikkeltraject met coachingsessies en workshops sluiten de Zuid-Hollandse deelnemers hun Popsport avontuur af met een knallende showcase.

Verwacht een muzikale mix met diverse popmuziekgenres! De geselecteerde acts worden nog bekend gemaakt.

Op 24 maart vond de kickoff van Popsport Zuid Holland 2024 plaats in CAPSLOC. Jonge muzikanten zetten met hun eigen muziek de volgende stap in hun professionele, muzikale carrière. De deelnemers krijgen ondermeer workshops in Songwriting, Stage performance, Muziekproductie, Management en Branding, een professionele fotoshoot en studio opnames. Voor het traject wordt samengewerkt met diverse coaches en docenten.

Line Up
* Off The Floor
* Lisa
* Neonetical Moon
* Cassandra Sterling
* IDA
* Two Seconds Before
* Britt BL

Wil je alles weten over Popsport en hoe je meer met je eigen muziek kunt doen? Lees meer op de Popsport website

Popsport Zuid-Holland is mede mogelijk gemaakt door CAPSLOC en Van Cappellen Stichting.

Hoe kan ik kaarten kopen?

Je kunt op twee manieren kaarten kopen: online en aan de kassa. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Online
Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met je tickets. Je hoeft de tickets niet uit te printen (denk aan de bomen!): bewaar ze op je smartphone en neem ze mee op de avond van het concert. Bij de entree kun je de tickets laten scannen.

Aan de kassa
Op basis van beschikbaarheid kun je vlak voor het concert aan de kassa ook tickets kopen. De kassa opent op de aangegeven tijd ‘deuren open’ van het event. Op is op: we raden je aan om online in de voorverkoop je tickets te kopen. Meestal is dit ook goedkoper. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Uitzondering: activiteiten die georganiseerd zijn door derden en die zelf de kaartverkoop verzorgen.

Kan je bij CAPSLOC met contant geld betalen?

Bij CAPSLOC kan je alleen met PIN betalen.

Heeft CAPSLOC zitplaatsen?

CAPSLOC heeft alleen staanplaatsen, tenzij expliciet anders aangegeven. Heb je om medische reden een zitplek nodig, neem dan vooraf per mail contact met ons op.

Gerelateerde events

Huize Lucas

do 5 sep 2024

Wanneer de muzikanten van Huize Lucas het podium betreden, word je meegenomen op een Nederlandstalige reis van dreampop tot queerfunk.

Koop tickets

Skapiche + Skippabeat

za 7 sep 2024

Ervaar de onvergetelijke energie van SKAPICHE?! en de aanstekelijke vibes van SKIPPABEAT - twee opzwepende ska bands die je gegarandeerd laten dansen en springen op hun dynamische beats.

Koop tickets

Vibefest

za 14 sep 2024

Ben jij klaar voor Vibefest? Op 14 september 2024 van 18:00 - 22:00 knalt CAPSLOC Capelle met het allereerste Vibefest! Een spetterend feest vol old school Urban & R&B hits, speciaal voor jongeren van 12-17 jaar.

Koop tickets