ROBBY VALENTINE

Concert Rock Symfonische rock

EMBRACE THE UNKNOWN

Muzikaal fenomeen Robby Valentine, bekend van de jaren ‘90 hit ‘Over and Over Again’, bracht 21 oktober zijn nieuwe album ‘Embrace the Unknown’ uit. Dit volledig door Valentine zelf geschreven, ingespeelde, gezongen en opgenomen nieuwe album, is alweer zijn dertiende studio album met eigen werk in zijn indrukwekkende carrière. Met ‘Embrace the Unknown’ zet Valentine wederom een album neer waarin zijn veelzijdigheid als artiest naar voren komt.

Het is een album wat de liefhebbers van Queen, The Beatles, George Michael en Muse zeker zullen waarderen.

Het maken van zijn nieuwste werk was, door zijn recente tot 2% gereduceerde zicht, een ware uitdaging voor het multitalent. Het 10 songs tellende, in muziekstijl variërende Pop/Rock album is een wederom bewijs van zijn muzikale veelzijdigheid en klasse. Valentine begon zo’n 3 jaar geleden met het schrijven en opnemen van dit nieuwe album, in de tijd dat de Corona Pandemie ieders leven beheerste. Terwijl voor hemzelf zijn wereld totaal was ingestort door zijn zichtverlies. Het titelnummer ‘Embrace the Unknown’ gaat over dat verlies en de strijd die het moeten accepteren van dat lot met zich meebrengt. Volgens Valentine zelf de mooiste rockballad die hij ooit heeft gemaakt.

Tijdens de album releaseparty op 21 oktober 2023, bleek Valentine’s show ondanks zijn eigen visusverlies visueler dan ooit en bezoekers spraken over ‘de beste Valentine show ooit’.

Deze show in CAPSLOC is het vervolg op dit spektakel. Wie 21 oktober heeft moeten missen, heeft nu de kans om deze set alsnog live te zien!

Links Facebook / Instagram

Hoe kan ik kaarten kopen?

Je kunt op twee manieren kaarten kopen: online en aan de kassa. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Online
Na ontvangst van je betaling ontvang je een e-mail met je tickets. Je hoeft de tickets niet uit te printen (denk aan de bomen!): bewaar ze op je smartphone en neem ze mee op de avond van het concert. Bij de entree kun je de tickets laten scannen.

Aan de kassa
Op basis van beschikbaarheid kun je vlak voor het concert aan de kassa ook tickets kopen. De kassa opent op de aangegeven tijd ‘deuren open’ van het event. Op is op: we raden je aan om online in de voorverkoop je tickets te kopen. Meestal is dit ook goedkoper. Let op: bij CAPSLOC kun je alleen met PIN betalen.

Uitzondering: activiteiten die georganiseerd zijn door derden en die zelf de kaartverkoop verzorgen.

Kan je bij CAPSLOC met contant geld betalen?

Bij CAPSLOC kan je alleen met PIN betalen.

Heeft CAPSLOC zitplaatsen?

CAPSLOC heeft alleen staanplaatsen, tenzij expliciet anders aangegeven. Heb je om medische reden een zitplek nodig, neem dan vooraf per mail contact met ons op.

Gerelateerde events

LEIF DE LEEUW BAND

vr 19 apr 2024

De Leif de Leeuw Band is dé southern jamband van Europa.

Koop tickets

NIKO + SOCKS;SPORTSSOCKS

za 18 mei 2024

Een epic Indie night met indie-ambient-punk van Socks;SportsSocks en pleasing indie melodies infused with a touch of 00’s rock vibes van Niko.

Koop tickets

MELLE + MARYN CHARLIE

za 1 jun 2024

Ervaar de opkomende poptalenten Maryn Charlie en Melle live op één podium! Een dubbelconcert dat barst van de energie en eerlijke emoties, gegarandeerd een avond die je niet wilt missen.

Koop tickets